GC 2010: Resistance 3 élőszereplős előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 18.
  • Videó
Link másolása
Bár kétségkívül hangulatos ez a rövidfilm, melyben mindenre elszánt hazafi katonák marhavagonokban szelik át az állam valaha jobb állapotban lévő vidékeit, mogorva, izzadt tekintetek néznek ki a tájra, rácsodálkozva arra, hogy mennyire megváltozott a megszállás óta.

Marcus Smith, az Insomniac Games kreatív igazgatója szerint csupán a hangulat megalapozására szolgál az alábbi mozgókép, igaz is, elvégre mozgás közben nem látjuk a tényleges játékot, és egy darabig biztosan nem is fogjuk. Mindenesetre olyan, mintha egy western filmbe csöppentünk volna, csak éppen a vadnyugat kora nem stimmel. Az ellenség más, gusztustalan megszálló idegenekkel vesszük fel a kesztyűt ismét. A videó tanulsága az, legyél bármennyire is zöldfülű katona, alagútba ne hajts a vonattal, mert tuti, hogy itt fognak rajtatok ütni.

A fejlesztők egyébként teljesen odavannak a 3D-től és a PS Move-tól, szerintük ezek lényeges különbségek a játékok korábbi generációihoz képest. Már az E3-on is kipróbálhatták a Sony mozgásérzékelős technológiáját és abba sem akarták hagyni. Mi ez, ha nem egy titkos bejelentés, miszerint a Resistance 3 Move és 3D-támogatással érkezik...

4.
4.
Guppi
Valami azt súgja, New York lesz a következő helyszín...
3.
3.
falselight
a hatásvadászat iskolapéldája.
2.
2.
namohr
KING! Jó ez a vadnyugati helyszín kimérákat írtani:)
1.
1.
keiji maeda
ÁHHH deh várom deh várom tuti jó lesz :D:D az insomniac-ban edig egyszer sem csalódtam :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...