GC 2010: Megint kiegészül a Dawn of War II

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Készül a Warhammer 40.000: Dawn of War II második kiegészítőlemeze, a Retribution. A folytatás egyjátékos kampányát több faj szemszögéből is végigjátszhatjuk majd, például az orkokat már biztosan irányíthatjuk! A multiplayer mód egy új frakcióval bővül.

A Retribution története évekkel az előző kiegészítő, a Chaos Rising eseményei után játszódik majd, s bár a részleteket még jótékony homály fedi, az már biztosra vehető, hogy az egyjátékos kampányt több faj szemszögéből is végigjátszhatjuk majd, és a végigjátszás során több fontos - a korábbi részek alatt felmerült - kérdésre választ kapunk majd.

Eddig egyedül az orkokat erősítették meg, mint játszható faj, a többiek csak később kerülnek bemutatásra. A játék multiplayer módja is kap majd némi vérfrissítést: új egységekre, pályákra és egy teljesen új frakcióra is számíthatunk. A Retribution önállóan is futtatható kiegészítő lesz, megjelenése a jövő év első negyedében várható, kizárólag PC-re.

9.
9.
adikas21
#8: Ja semmi azthitem nem küldte el ,de másik hasonlonál irtam.
8.
8.
adikas21
Valaki nem tudja amiről volt hír régebben Space Marines(és volt szavazat hogy PC-re kijöjön e) már megjelent mert sehol se látom????
7.
7.
Necreon
Eldar kampányt a népnek!
6.
6.
Yonny
De ez is "csak" március :( nekem a mostani uborka szezonra kéne valami.
5.
5.
pierre le fou
no akkor végre nyomhatom az imperial guardokkal az elkeseredett küzdelmeket
4.
4.
Dcrysis02
Oy, ya gitz! Time to squish some Spess Marihnes! :D

Jó ez a Kaptin Bluddflagg, de Gorgutz hol van? :( Már vártam a visszatérését, de úgy látom csalódnom kell. Remélem nem az új Warhammer MMO-ra tartogatják.
3.
3.
adikas21
Nem rosz a 2,de nekem az 1 annyibol jobban tetszik ,hogy lehet épitkezni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...