GC 2010: AC: Brotherhood béta részletek

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 19.
  • Korai verzió
Link másolása
A Ubisoft végre nyilvánosságra hozta az Assassin's Creed: Brotherhood várva-várt multiplayer bétatesztjének időpontját. Az előzetes kipróbálási lehetőségbe csak az előrendelők kóstolhatnak bele és csak PlayStation 3 platformon. Ezen felül a kiállított demóba is betekintést nyerhetünk.

A Gamescomon kicsit hanyag házigazdának bizonyult az Ubisoft, hiszen már a játék E3-on látott bevezetőjét próbálhattuk ki ismét, amikor is az ellenség megtámadja az Auditore birtokot. Legalább ilyen érdekes, hogy a sorozatban elsőnként immáron a multiplayer is helyet kap a Brotherhoodban, több játékmód, kihívás és egyedi játszható karakterek személyében. A többjátékos béta 2010. október 4-én veszi kezdetét PS3-on és csak azok számára, akik előrendelték a játékot a Game.com-on, vagy a Play.com-on. Ők kapnak ugyanis bétakulcsot. Kár.

A GC-n egyébként a fejlesztők azt hangsúlyozták, hogy a Brotherhood világa háromszor nagyobb lesz, mint az előző részé, szóval ne kételkedjünk Róma hatalmasságában. Eizo szinkronhangja, Nolan North nemrégiben azt hangoztatta, hogy "kib*szott durván végződik a játék". Mi már kellően fel vagyunk csigázva.

26.
26.
zsilvolgyi
Kár. jó lett volna kipróbálni :(
25.
25.
Kerik
#23: ok köszi megprobálom
24.
24.
papailajos
#23: Nallam valahogy konnyebben osszejott,nemkellet ennyi mindent csinaljak de ha igy is mukszik akko no problem :)
23.
23.
Adamknight
22. Ezt a használati utasítást én állítottam össze több oldaról szedve az információkat. Ha nem eredeti a játék (warezoltál stb) akkor ezt bátran ajánlom mert nekem így működött:

1. Install the game from ac-2.iso
2. Run the AssassinsCreedII.exe, and wait until the update is complete.
3. Unrar DRM-AC2.rar (ne a játék mappájába)
4. Nyisd meg ezt a mappát: sajátgép/C:/Windows/system32/drivers/etc/hosts (ezt a fájlt másold ki más mappába, mert írásvédett) Töröld ki a fájl tartalmát (teljesen) (én csináltam egy biztonsági másolatot másik mappába) írd be ezt: 127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com
127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com
127.0.0.1 orbitservice.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com mentsd el a fájlt és rakd vissza az eredeti mappába (sajátgép/C:/Windows/system32/drivers/etc) győződj meg róla hogy a fájl nem más formátumú e mint az erdeti.
5. indítsd el a C-megható keresőprogramját és írd be ezt: cmd Keress egy olyan fájlt ezzel a névvel, amit ha megnyitsz egy fekete hátterű ablak ugrik fel. (lehet hogy már van bele írva, de az nem baj, hagyd úgy) írd be: ipconfig/flushdns enter majd lépj ki belőle
6. Telepítsd a játék mappájába a AC2Emulator-Installer-v0.31
FIGYELEM: Ezután az asztalon 2 parincsikon lesz, ami az AC2-höz tartozik. MIND A KETTŐ kell a játékhoz, mert egymás után kell elindítani őket. (lehet hogy hibát fog kiírni valamelyik, de ne aggódj, mert el fog indulni így is nekem is ezt csinálja.
Elvileg a DRM-AC2 mappában lévő server fájl automatikusan idulni fog, amint elindítod a játékot, mert ennek a fájlnak is mennie kell játék közben.
HA a játkban fehér képernyőt kapsz ( néha felkiáltójellel) csak nyomj Esc-billenytűt, majd megint Esc ezután menni fog (néha a questek közben is kell, hogy be tudd fejezni, új célpontot kapj, valamint megnézz egy videót)

22.
22.
Kerik
Amugy most raktam fel az ACII-t de nem indul el basszus ugyhogy sajna nem biztos hogy kibirom probálni :(
20.
20.
adriano28
vagány gyerek lehet ez a Nolan North :D
19.
19.
X-Master
Aki előrendelte, annak minek a demó, hiszen úgyis meglesz neki a teljes. Aki meg akarja venni, az meg nem kap demót hogy kipróbálhassa? Nagyon jó üzletpolitikát folytat ez a Ubisoft, Remélem ha jön PC-re megint fognak beletenni egy még durvább másolásvédelmet, hogy annak az életét keserítsék meg, aki megveszi drágán. Valószínű, hogy inkább x360-as vagy PS3-as verziót fogok venni.
18.
18.
papailajos
Mar nagyon varom a megjelenest!!! :)
16.
16.
Kerik
amugy ezen a "kib*szott durván végződik a játék" dolgon én is néztem remélem azér nem az lesz a vége hogy Ezio feldobja az olasz bakancsát,mert Altair-hez képest elég szinpatikus lett számomra a figura
13.
13.
drakecsaj
Ez tetszik... "kib*szott durván végződik a játék" - ezt értsük úgy, hogy vége olyan lesz hogy anyázni fogunk utána, mert folytatni akarjuk tovább a játékot, de nem tudjuk (Y)
Egyébként meg persze hogy várjuk :)
11.
11.
mankrisz
én nem várom a messiást...kijátszotta ma 2őt hát érdekesen várom mien lesz a folytatás ;)
10.
10.
namohr
9.
9.
Kerik
Egy hülye kérdés:Ugye jön PC-re is?
8.
8.
petimanus
Így ezt most minek? Mi értelme van egy ilyen hosszúságú videónak?
7.
7.
b.mate
nekem is ez tetszik eddig a legjobban. Azt meg sajnálom hogy tényleg ilyen korlátozott a bétakulcsok száma :D
5.
5.
Adamknight
Én már alig várom XD. Reméljük minél hamarabb lesznek tört szerverek is hozzá.
4.
4.
Antihero
De hogy csak most kapjuk meg az első rész videójában látott számszeríjat, ezen kiakadok. Amúgy a játék maga nagyon várandós.:D
3.
3.
elite_hun
Ez kb p*csafüst. Mármint nem a játék mert az k*rva jó lesz. hanem a videó hossza
2.
2.
Yagami Light
Na erre kíváncsi leszek. Az 1. is jó volt, a 2. pedig zseniális, akkor ez már milyen lesz.
Amúgy meg szerintem egyáltalán nem baj, hogy csak Rómában játszódik. Hasonlónak látom a színvilágát mint Velencének, az meg nagyon tetszett.
Firenzének olyan barnás volt az árnyalata, Toscana-nak olyan zöldes, meg volt még1, annak meg szürkés, de a Velence volt a legjobb szerintem.
1.
1.
xICEMANx
OMG... nálam ez a favorit XD úgy várom mint a messiást XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...