GC 2010: Magyarokkal szövetkezik Suda 51

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Több játékra vonatkozó megállapodást kötött a magyar Digital Reality a Killer 7 és a No More Heroes játékok alkotójával, a Grasshopperrel - Suda 51 következő játéka egy oldalnézetes lövölde lesz, amely kizárólag a PlayStation Networkön és az Xbox Live-on kapható majd.

A Grasshopper Manufacture (Killer 7, No More Heroes) és a magyar Digital Reality (Imperium Galactica és egy raklapnyi második világháborús stratégia) tegnap jelentette be a megállapodásukat, melynek első gyümölcse a jövőre, PlayStation Networkre és Xbox Live-ra megjelenő Sine Mora lesz. A játékról egyelőre nem sokat tudni, a bejelentés szerint egy innovatív lövöldözős címről van szó, hagyományos oldalnézetes játékmenettel és az idő manipulálásának lehetőségével.

A Digital Reality nem csak besegít majd a játék fejlesztésében, hanem a kiadói feladatokat is ellátja majd: "Úgy hisszük, sokat nyerhetünk egy olyan szövetségessel, mint a Digital Reality, aki hosszú távon tud online kiadói szolgáltatást nyújtani, mind a partnereinek, mind pedig a játékosoknak", nyilatkozta Suda 51. Nem tudni pontosan, hány játékra vonatkozik a megállapodás, de elvileg az "egy sor címet" magában foglal.

Az idei GamesComon kis hazánk is jókora figyelmet kapott: a magyar Digic Pictures készítette a korábban már bemutatott Dragon Age II előzetest, a szintén magyar Black Hole fejleszti a most bejelentett Heroes of Might & Magic hatodik részét, és ez a kontinenseken átívelő összefogás is lenyűgöző - kíváncsian várjuk a további részleteket!

6.
6.
papailajos
Hajra Magyarorszag!!!!!! :)
5.
5.
Iwashi
Mekkora lenne már, ha folyamatosan eltolnák a megjelenés napját? Sine mora = Without Delay = késés nélkül lol
4.
4.
elite_hun
#2: Persze hogy nem árt azért szedtem le az alien swarm-t és azért rendeltem elő a worms reloaded-et :D
2.
2.
gamerplayer
#1: nem árt a nosztalgia :D
Ha rajtam múlna annyit mindent felújítanék...xP
1.
1.
elite_hun
Amúgy csak nekem tűnt fel hogy kezdenek úgymond divatba jönni a régi fajta játékok? például az alien swarm most jön ki az új 2d-s worms nameg most ez is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...