GC 2010: Lesz Dawn of War III, de várni kell rá

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 19.
  • Érdekesség
Link másolása
A GamesComon jelentették be a Warhammer 40.000: Dawn of War II második önállóan is futtatható kiegészítőjét, a Retributiont - bár azt hinnénk mindenki erről beszélt, a kíváncsiskodó újságírók egy sor olyan kérdést is feltettek a készítőknek, amelyek inkább a távoli, mintsem a közeljövőt érintik.

A Eurogamernek adott interjúban árulta el Danny Bilson, a THQ elnöke, hogy merre folytatnák a sorozatot, szóba jöhet-e egy esetleges harmadik rész vagy egy ingyenes, online játékra kihegyezett változat - a válasz mindkét kérdésre igen volt, ám kevésbé jó hír, hogy egyik játék sem holnap fog megjelenni, ha valóban elkészülnének.

A Dawn of War II: Retribution februárban jelenik meg, utána a Relicet azonnal ráállítják a harmadik rész elkészítésére: "onnantól 18-24 hónap múlva" megjelenhet a játék, azaz körülbelül 2012 augusztusa és 2013 februárja között számolhatunk a Dawn of War III boltokba kerülésével, ha csak nem jön össze valami komolyabb, a fejlesztést hátráltató baki, ami miatt csúszhat a premier.

Bilson azt sem zárta ki, hogy az új Dawn of Warnak is lesz egy ingyenes, kizárólag multiplayer módban játszható változata, azonban - mint mondta - ezen egyelőre csak gondolkodnak, a végleges döntést azután fogják meghozni, hogy megjelent a Company of Heroes Online, amely szintén ingyenes (a mikrovásárlás lehetősége itt is adott) és szintén csak multiban lehet tolni. Ha a játékosoknak bejön a második világháborús stratégia ezen formája, valószínűleg a THQ-nak és a Relicnek sem lesz ellenére, hogy a Dawn of Wart is átalakítsák.

3.
3.
shatterhand
jövőre jön ki
a CG mozifilm pedig idén
2.
2.
Iwashi
#1: Hivatalosan is lesz pc-re: http://www.gamestar.hu/warhammer-40k-space-marine-jon-pc-re.html Steamworks-el
1.
1.
adikas21
Valaki nem tudja a Space Mrines vagy mi is a címe ami nem stratégiai,és PS jön ki de folyik vagy folyt szavazás a PC megjelenésről kijött már?
Am remélem ha lesz3. rész megint lehet majd építkezni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...