GC 2010: Tekken X Street Fighter - így fest Ryu

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Ahogy azt korábban megígérték, a Tekken X Street Fightert is bemutatták a GamesComon, mégha sokat nem is láttunk belőle: Ryu feje már készen van, igaz, a Tekkenes Paul ruháját aggatták rá ideiglenesen, hogy időben elkészülhessenek vele a kiállításra. Csekkoljátok!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a GamesComon Katsuhiro Harada, a Tekken X Street Fighter producere is részt vett, és beszélt egy keveset a készülő cross-over duó másik, eddig be nem mutatott darabjáról. A Namco által hegesztett, a Tekken 7 miatt minden bizonnyal később érkező játékból most még nem láttunk sokat, egyedül a Street Fighter oszlopos tagjának, Ryu fejéről rántották le a leplet - érdekesség, hogy a kollégán egyelőre a Tekkenes Paul némileg hasonló gúnyája feszít, hiszen szorított az idő, így a csapat egészét az arc kidolgozására állították rá.

Aki nem tudná: a Capcom és a Namco a Street Fighter és a Tekken-univerzumot szeretné összehozni két játék erejéig. Az előbbi fejleszti a Street Fighter X Tekkent a Street Fighter stílusában, míg a Namco a Tekken X Street Fightert csinálja meg Tekken módra. Bár mindez jól hangzik, és biztosak vagyunk benne, hogy az elkövetkezendő pár év legjobb crossover címei vannak készülőben, sajnos még sokat kell rájuk várni: a hamarabb érkező Street Fighter X Tekken is csak 2012-ben fog valószínűleg megjelenni. A GamesComról befutott egyébként egy új gameplay videó is, ebben a Comic-Conon már bemutatott jelenetet láthatjuk ugyanazokkal a szereplőkkel és helyszínnel, de némileg máshogy előadva.

17.
17.
Norbi-wan
#16: Pontosan ... az SF 4-el nekem viszont csak annyi problémám van hogy túlságosan hardcore ... tudom hogy ez a Street Fighter védjegye mivel játszottam majdnem mindegyikkel (itt úgy értem hogy SF 2 SFA SF4 ...), de így meg a haverokkal nem igazán lehet játszani, mivel nekik nincs X360-uk és betanulni a játékot meg nincs kedvük :( ... Szóval én a TXSF-et jobban várom, már csak azért is hogy megnézzem hogy oldanak meg egyes dolgokat (itt külön kiemelném a hurikánrugás-t ) ráadául az hogy Ryu-t a kedvenc game-s karakteremet átviszik egy másik híres játékba annak kiemelten örülök :D
16.
16.
Brundle
#15: Persze hogy street figyter stilusu, mert ez a game street figyter X tekken ,ez a street figyter vilagaba viszi be a tekken karaktereit, DE lesz egy tekken X street figyter game is ami epp forditva es az olyan lesz miunt a tekken! Ez 2 kulon jatek lesz...
15.
15.
noswear
#10 Egyetértek.kiváncsi vagyok mi sül ki ebből de ahogy láttam inkább street fighter stilusú szal nem biztos hogy tetszeni fog....
14.
14.
Brundle
#10: Szerencsere ez csak a te velemenyed :P Ha megnezed a ket jatek ertekeleseit hamar kiderul melyik is a jobb.. Ja es hogy milyen osszetett egy jatek azt csak az tudja aki jatszik is vele komolyabb szinten.Bocs az ekezetekert.
11.
11.
papailajos
Nekem tetszik mind a ketfele game!!!Kar h nincs konzolom :(
10.
10.
Jinbobo
Ez hülyeség lesz! Én már a Tekken7-t várom! A hatot november óta nyomom online-on és nem tudom megunni! A Street Fighter viszont egy ramaty! Bocs a fanoknak, de szerintem a Tekken ezerszer jobban összetett verekedős cucc!
8.
8.
Norbi-wan
Jó game lesz mind a kettő, de Ryu a Tekkenes verzióban kicsit szokatlan még ... De hogy csak ennyi anyagot hoztak el a GamesComra az egy kicsit szomorú :(
7.
7.
iNKARNATE
#6: Hát szerintem még a Street F főverzióban is ezerszer keményebb Kazuya :) és a mozdulatai is ugyanazok.
6.
6.
Yagami Light
Lehet, hogy sokan meg fogják majd venni már a cím miatt is, de ez esztétikailag akkor is nagyon rossz választás szerintem. Teljesen más a stílusa a 2 játéknak.
A Street Fighter az inkább olyan bohókás, ugrabugra játék, a Tekken karakterei meg valós emberekről leanimált mozdulatokkal rendelkeznek.
Tehát ezzel azt akarom mondani, hogy ha az egyiket átültetik a másikba vagy éppen fordítva, az teljesen megölné az egyik vagy másik fél jellegzetes feelingjét.
Mondjuk egy Dead or Alive VS Tekken sokkal jobban hangzana. (magánvélemény)
5.
5.
drakecsaj
Az első videóban Ryu enyhén metroszexuálisan fest abban a feszülős szerelésben xD
A második videó meg epic. Egyértelmű (Y) Kíváncsi vagyok mit hoznak ki ezekből a játékokból :)
Jó lenne egy olyan opció ezekben a játékokban ami a DoA4-ben volt, a fincsi random gomb a harcok után. Megnyomta az ember és töltötte is be a következő harcot, más karakterekkel. Enyhén idegesítő volt részemről a Tekkennél és az SF-nél visszamenni a karakterválasztóba, és ott nyomni neki a keverést (és ennek tetejébe még bénán is keverte a karaktereket) .
4.
4.
tjames
Hát ez olyan...pffff nekem... :(
3.
3.
r.o.b.
remélem Bryan Fury benne lessz
2.
2.
szlav
Az SFxT a videó alapján nekem eléggé gagyinak tűnik, tudom, ez még nagyon csak alfa-verzió, de nekem akkor sem nyerte el a tetszésemet. Bár remélem ezzel csak én vagyok így egyedül.
1.
1.
Moldren
nekem a streetfighter x tekken jobban tetszik kinézetre mint a másik :) bár abból nem sokat láttunk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...