GC 2010: Októberben jön a DJ Hero 2

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 21.
  • Megjelenés
Sűrű lesz az ősz a zenei ritmusjátékok szerelmeseinek: szeptember végén jön a Guitar Hero: Warriors of Rock, október végén a Rock Band harmadik része, és az Activision még a DJ Hero 2-t is bepasszírozza a kettő megjelenése közé, mint az a GamesComon kiderült.

A menetrend szerint tehát szeptember 28-án jön a Guitar Hero, október 19-én a DJ Hero 2, végül október 26-án a Rock Band 3. Kétlem, hogy valaki mindegyik játékot egyszerre megvenné, de az ilyen fanatikust mindenesetre emlékeztetném, hogy a villanyszámlára azért tegyen félre pénzt, mert a konzolt sem a jóindulat hajtja.

A DJ Hero 2 igyekszik közösségi élménnyé varázsolni a virtuális zenekeverést, immáron egyszerre két DJ és egy énekes szolgáltathatja a házibuli talpalávalóját, a Guitar Hero 5-ből átvett Party Play mód pedig gondoskodik a zökkenőmentes játékról. Zenéből megint lesz bőven, Lady GaGa, Deadmau5, Kanye West, a Chemical Brothers és Dr. Dre vezetik többek között az előadók listáját, sőt a merészebbek egy-egy Metallica mixszel is megpróbálkozhatnak. A DJ Hero 2 PlayStation 3, Wii-re és Xbox 360-ra fog megjelenni.

10.
Killió
Hú de kéne a DJ Hero! Csak most egy Green Day Rock Band-et akarok beújitani!
9.
mankrisz
engem a mikiegér megyőzött XD
8.
K2 The Highest
4: Azért veszik jobban, mert csak nekik van:)
Én szívesen megvenném, mert brutálisan jó muri lehet egy ilyen!
6.
papailajos
Hat nekem aztan edes mindegy h jon e pc-re vagy nem. :D
5.
Imádkozzunk, hogy működjön a Wii-s verzió a Dolphin emuval!
4.
danez11
hát szerintem meg pont hogy a konzolosok veszik jobban az ilyen jellegű cuccokat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...