Olcsóbb extra garancia a PS Plus felhasználóinak

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Azon PS Plus felhasználók, akik meghosszabbított garanciát szeretnének vásárolni szeretett PS3 konzoljuk számára, ezentúl 25 százalékkal olcsóbban tehetik meg. Nem tudjuk nem észrevenni a Sony hátsó szándékát, mely a fizetős szolgáltatás felé szeretné terelni a felhasználókat. Mondjuk ha ingyen adnák, annak több értelme lenne.

A Sony tegnap bejelentette, hogy kedvezőbb garanciális szolgáltatásokat vehetnek igénybe a PlayStation Plus felhasználók. Ha már előfizettél a PSN prémium változatára, akkor kiterjesztheted a PS3-ra vonatkozó garanciádat további két évre, és mindezért 44.99 dollárt kell leperkálnod a japánok bankszámlájára. A szokásos 59.99 dollár helyett, amit a normál felhasználók fizetnének konzoljuk jótállásának kitolására.

Ne feledjük azonban, hogy a PS3-ra az első évben gyártói garancia vonatkozik, a fenti ajánlat erre természetesen nem vonatkozik. Kishazánkre persze nem vonatkozik mindez, hiszen hivatalosan nem támogatott a PSN, de még a Plus sem. Azt, hogy miként érvényesíthetnéd a meghosszabított garanciádat, arról nincs információnk - aki tudja, ossza meg kommentben.

A pontosabb tudnivalókért keressétek fel a PS Store idevágó fejtágítását.

6.
6.
gamerplayer
#1: én úgy tudom, h csak bizonyos szolgáltatások lesznek pénzesek és a multi az marad ingyen
4.
4.
klemid
Ingyen megsem adhatjak mivel elobb kapjuk a demokat es ahhoz lekell fizetniuk a kiadot ugyebar. :)
3.
3.
klemid
Ingyen megsem adhatjak mivel elobb kapjuk a demokat es ahhoz lekell fizetniuk a kiadot ugyebar. :)
2.
2.
V1SoR
#1: Ha az lenne a cél akkor nem foglalkoznának ilyen dolgok bevezetésével. Inkább arra megy ki a játék, hogy minél többen előfizessenek. Olyan szolgáltatásokat kell beletenniük, hogy megérje sokaknak.
1.
1.
zsilvolgyi
Ebből lehet, hogy fizetős psn lesz :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...