Októberben jelenik meg a Saw II: Flesh and Blood

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 25.
  • Megjelenés
Link másolása
A Konami megerősítette, hogy Jigsaw következő csapdáiba, október 19-én sétálhatunk bele önként és dalolva Xbox 360-on és PS3-on. Természetesen a megjelenés összhangban van a legújabb, sorrendben a hetedik Fűrész film premierjével.

Ahogy a marketingszöveg szól a játékosok új csapdákból vergődhetnek ki, új rejtvényeket oldatnak meg, több, zsigerből jövő félelem mellett, valamint egy teljesen új töréneti szállal gazdagodunk, ami az első és a második film között zajlik majd. Tapp nyomozó elidegenedett fiát, Michaelt alakítjuk majd, aki apja halála után kutakodik Jigsaw labirintusában, számtalan sorstársát legyőzve, vagy megmentve. Remélhetőleg tökéletesített harcrendszerrel.

Október 19-én tehát odatartjuk végtagjainkat a fűrészfogaknak, ideális időeltöltés a 3D-be lépett mozi mellett.

25.
25.
nero66
Jeeeee, már alig vártam!!! Az első rész is nagyon adta de a II... Nagyon jóóóó lesz!!!!!!
24.
24.
xICEMANx
Nagy SAW rajongó vagyok, a játék is tetszett... de azért millió dolog van benne amire nagyon nem figyeltek, sajnálom hogy nem dolgoznak többet rajta, remek game lenne belőle, ahogy elnéztem ezt a videót is... hát, volna vele munka még bőven... kár hogy nem forditanak rá több lóvét meg figyelmet... annyi nem elég hogy SAW oszt jóvan... ettől csak a SAW megszállottak fognak elájulni, és én csak épp rajongok érte de nem megszállotsággal csodálom a történetét... szóval sztem sok kivánnivalót hagy magauán az egész játék mint az első rész és sztem a második is majd... de ezt még meglátjuk, reménykedem hogy többet fog mutatni a második rész mint elődje.
23.
23.
papailajos
Nemtudja valaki h pc-re jon e???
20.
20.
Mortician
#19: Ha szerinted ez a legjobb horror sorozat, akkor nagyon kezdő lehetsz a témában. Ezt a filmet horrornak nevezni is erős túlzás...

ON: A játéknak még az első részéhez se volt szerencsém, majd ha lesz jó áron beszerzem. Videó alapján egy kaptafa mindkettő.
19.
19.
pjoco
Tiszta hülyék vagytok! Ez a legjobb horror sorozat ami létezik!
15.
15.
TEEBEEX360
Nekem speciel bejött az első része a játéknak.Jó azt nem mondom hogy hú de jó volt de el lehetett vele lenni.Én várom a 2. részt.
13.
13.
DzsungelCsirke
Ugyan már, az első rész nem igazi Fűrész volt? Lófa...Nagy bakancsokat nem, az volt az egyetlen igazi fűrész, ami nem a brutalitással adta el magát. Ne állítsunk már hülyeségeket!
11.
11.
Ca$h
Tyű... ez nagyon komolynak tűnik!
10.
10.
Hardyboy
jaja nekem is a 3. volt a kedvenc, a 4. kivül az összes bejött :)
8.
8.
metallica95
Filmben mindig is a 3 tetszett a legjobban.
7.
7.
adikas21
Nekem ép az első rész nem adta teljesen,de utána minden rész egyre jobban tetszett.
4.
4.
Macifasz
Az első része nem volt nagy eresztés. Unalmas, lapos történetvezetés, sablonos, ismétlődő alcsapdák, a nagy csapdák pedig messze nem néztek ki olyan jól, mint a filmekben. Kétlem, hogy forradalmi fejlődés és újításnak lehetünk majd tanúi a 2. részre, de azért kap egy esélyt. Egy demo erejéig biztos, már ha lesz demo.
3.
3.
Don Koksz
Ugyan olyannak tűnik mint az első rész. Az sem volt valami nagy durranás. Elején még élvezetes de a felétől már csak unalom és szerintem ez itt sem fog nagyon változni.
2.
2.
metallica95
Szerintem nem lesz egy nagy durranás...
1.
1.
Blint19
A főoldalon lévő képtől mindig rosszul vagyok, amikor meglátom...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...