Dragon Age 2 bővített trailer

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
Már a Gamescomon láthattuk elsőként előzetest a Bioware szerepjátékának folytatásából, most némileg kibővített formában, több új render jelenettel tarkított mozgókép bukkant elő. A render képsorok bőven megadják az alaphangulatot, bár mi már játékmenet közbeni pillanatokra is vetnénk néhány szigorú pillantást.

Felszarvazott démon lépdel fel a dóm kopott lépcsőin, minden útjába álló szerencsétlent masszív kardjával szel ketté, míg fel nem bukkan egy néma hős a távolban és párbajra hívja a mélység bugyraiból felszálló rettenetet. Ferelden eddig ismeretlen szegletében a rontás újra felüti a fejét, a Dragon Age 2 viszont nem követi teljes mértékben elődje hagyományait, hanem fejet hajt a multiplatform szentség előtt.

A játék megjelenése kőbe vésett, 2011. március 8-án, Nőnapkor érkezik.

25.
25.
 ̿ ̿ ̿ '\̵͇̿̿\
Felszarvazott démon?? ez véletlen nem az új qunári?
http://rpgames.web4.hu/cikk/dragon-age-ii-a-qunari-faj
24.
24.
papailajos
23.
23.
serioustomy
22.
22.
serioustomy
21.
21.
b.mate
csak jöjjön már ki :)
20.
20.
adikas21
Nagyon jó trailer.Szerintem is majd kombinálni lehet pl harcos-pap vagy hasonlók.
19.
19.
Daffit
Fasza trailer, jobb, mint a rövid.
Szerintem kombinálható karakter lesz, de néhány képességet kapni fogunk, akármilyen a karakterünk.
18.
18.
petimanus
#16: Annak a botnak az egyik vége a kardpenge :D Egyetlen fegyver van Hawke-nál. Egyra valószínűbb, h egy pengés staff-ról van szó.
17.
17.
SLi
#11: dehogy rontotta el őket, de mindig van egy nagyokos aki előjön ezzel ...
16.
16.
redner
hat szerintem lehet majd a kasztokat kombinalni mert ha a video elejen megfigyeljük latni a botot a hatan szerintem ez lesz az egyik ujitasuk
13.
13.
petimanus
Véleményem: Nem elsz kombinálható kaszt.

Egyik verzió, amit elképzeltem, h a bemutatóban Hawke egy warrior. Ez esetben a fegyver tűz sebzése ugyebár rúnázással lett elérve. Az a villámcsapás szerű dolog meg valami fegyverhez csatolható item lehet. Egyedül a démoni kezek megidézése az amire eddig nem látott játékelem bemutatásaként tudok gondolni. Szerintem Hawke nem véletlen az utolsó Lotheringi túlélő. Szerintem vérmágia specialista.

Másik megoldás, h eleve mágus(vérmágus) kaszt lett bemutatva és a fegyvere valójában egy pengével ellátott staff.
12.
12.
drat576
#8: szerintem csak a mágia és a harc kedvelőinek is tetszelegni akartak, de a játékban szvsz marad a különálló kaszt, különben miért jelentették volna be hogy lesz kasztválasztás
11.
11.
abydos
#10: Az első Dragon Age-et elrontotta? A Kotort és a Kotor 2-őt elrontotta? A Mass Effektet elrontotta? Ezek mindegyike konzolon jelent meg először(kivétel a Dragon Age, az egyszerre jött ki a PC-ssel.)
10.
10.
b0rs
Jó kis videó. Ez butított multiplatform dolog fogja elrontani..
9.
9.
abydos
#8: Méghozzá valami vérmágus :D Szerintem ilyen turmix lesz az egész, maximum annyira lehet majd kasztot választani mint a Mass Effektben... Legalábbis szerintem...
8.
8.
Adamknight
Én arra leszek kíváncsi hogy akkor most majd a kasztokat is lehet kombinálni? Mert a trailerben emberünk egyszerre volt harcos és mágus is ugye?
7.
7.
abydos
A videót magyar csapat készítette :)
5.
5.
xICEMANx
Hmmm nem semmi kis trailer :D
3.
3.
Split
#2: Még mindíg Inon Zur?
2.
2.
Split
Ki a játék zeneszerzője?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...