Biblia MMO készül

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 27.
  • Bejelentés
Német fejlesztők tolmácsolásában online játék készül a szentírás alapján, ha hithű kereszténynek vallod magad, akkor jó eséllyel ki fogod próbálni, mások is, a sajátos témaválasztás miatt. Ábrahám és leszármazottaik akcióban a megvilágosodás felé!

A böngésző-alapú Bible Online egy igazi masszívan multiplayer játék lesz, a német FiAA csapatának boszorkánykonyhájából. A több fejezetből álló Biblia első könyvét dolgozza fel a cucc, így a folytatások is jó eséllyel, siker esetén elkészülhetnek majd.

Az első fejezet a The Heroes névre hallgat, melyben Ábrahám és leszármazottainak útját terelgethetjük, ahol Isten tanításait követve jutnak el az Ígéret Földjére. Az egész látvány és hangélmény az Age of Empires-re emlékeztet, annak is hős-rendszerére, karaktereinknek speciális képességeik is lesznek, például Ábrahám új követőket is toborozhat maga mellé, Izsákot és Jákobot. Szimpla RTS-nek néz ki, és témaválasztásából kiindulva minimális harccal. Cél, egy egységes, hithű keresztény közösség felvirágoztatása a Bibliából ismerős történeteket véve a küldetéscélok közé.

A Bible Online szeptember 6-án veszi kezdetét, a bétateszt jelenleg is zajlik. Ámen!

61.
Killió
Amikor megláttam, akkorát röhögtem!
60.
Adamknight
#59: Hagyd rá. Én is próbálta felvilágosítani hogy mindenhol vannak hívő gamerek. (Amúgy én görög katolikus keresztény vagyok)
59.
Dave_S
#23: Még nem láttál hívő gamert? Akkor itt vagyok én elsőként, római katolikus keresztényként. Nem rossz ötlet a játék, a világi evangelizáció új formájaként is értékelhető; tessék: itt is beszélünk róla, ez már nem egy hátrány.
58.
Kyuubi
#57: Én meg azt hittem hogy az emberek nagy része ateista. Bár, én mondjuk pont nem, én a sátánt imádom...
57.
gamerplayer
#49: aszittem kihaló félben vagyunk :D
pár haveromon kívül nem ismerek ateistát(magamat meg még nem ismerem)
56.
giga321
Tetszik Bár lehet csak azért mer evagyok rugva.és aztsetom hol vagyok. JAde ithon.végülis egy próbát megér.:D:D: édzsöfempájörsz az jó a 3-mat kitoltam.:D
55.
Yonny
Itt nézem már vagy 10perce a postot de még mindig nem sikerült felfognom :D:D és csak annyit dob vissza az agyam erre a kiírásra hogy " OMG?! , WTF , BBQ "
54.
demon68
először azt hittem április 1 van, bocs az érintettektől, de szétröhögtem a fejem.
53.
nero66
Lehet h majd egyszer itthon ülök és majd csinálom saját Jézus karaterem!?!?!?! Háááááát NEM valószínú!!!! és sztem vagy beteg vagy túl vallásos emberek azok akik a bibliából gamet csináltak!!! :'(
52.
pyro
#51: "Nézzed már anya, legyűrtem a K2-t (ez lehetséges?!), fhú de epikus volt!"
51.
K2 The Highest
#50: És, akkor egyszer egy gyerek, ha leakar majd győzni, akkor hívja az anyját, hogy kamerázzon?:D
50.
pyro
#49: a liccs king megfelelője vagy ^^
49.
K2 The Highest
Én ateista vagyok...Akkor Én vmi főgonosz lehetek?
48.
Adamknight
#44: Hallod ne dumálj már ilyeneket mert csak egyre hülyébbek néznek az emberek. Az egész világon a keresztény bibliában hívők vannak a legtöbben szóval ilyet ne állíts hogy még nem találkoztál keresztény gamerrel mert ez idáig a legnagyobb ostobaság amit a gamekpocson olvastam.
47.
YTy
Ha a Jelenések könyvéből csinálnának játékot, hogy jön a végítélet és mondjuk a főhős megpróbálná túlélni vagy hasonló, vagyis valami túlélős menekülős, de ez a játék háát.. :D
46.
metallica95
Én neoprotestáns vagyok, úgyhogy ha ez a katolikus Biblia szerint készül, akkor hanyagolom
45.
NECROSMOKE
Hat mindenbol penzt csinalnak,ezt nem szabadna kiadni.En megertem,hogy mindenbol game-et meg filmet csinalnak de a vallas az maradjon ugy ahogy eddig volt...SZERINTEM
44.
bledzer
27.. Úgy értettem vagyis akartam érteni, hogy keresztény bibliában hívő gémert
43.
pyro
Lehet ebből még jó is... Pl. ha a vizet borrá tudta változtatni a kis iszákos, akkor mondjuk a római légiós véréből meg tequillát. Vagy ha üldöznék, berohan a temetőbe, és elkezd ordibálni a halottaknak, h "kelj fel és járj, de ha éhes lennél, mögöttem van az ebéd". :D
42.
n_csacsi
ez brutális xD még jó, hogy nem vok annyira vallásos, h ellenezném. én kipróbálom majd, remélem ingyenes lesz :D
40.
Norbi-wan
Hát ez durva ... De ha ingyenes lesz én kipróbálom.
39.
Optimus Prime
Az istenit! Jézus special skllje meg gondolom a vizenjárás lesz.
38.
papailajos
#37: :)),nem pont igy gondoltam :P
37.
Vincenzo
#36: Persze a Biblia lesz hozzá az Ultimate Game Guide úgyhogy minden kocka azt fogja majd olvasgatni:D
36.
papailajos
Sztem ebbol meg jo is kisulhet,nem kell mindig a roszra gondolni...sztem evel is csak arra akarjak oztonozni az embereket h tobben es tobbet olvassak a Bibliat!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...