Biblia MMO készül

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Német fejlesztők tolmácsolásában online játék készül a szentírás alapján, ha hithű kereszténynek vallod magad, akkor jó eséllyel ki fogod próbálni, mások is, a sajátos témaválasztás miatt. Ábrahám és leszármazottaik akcióban a megvilágosodás felé!

A böngésző-alapú Bible Online egy igazi masszívan multiplayer játék lesz, a német FiAA csapatának boszorkánykonyhájából. A több fejezetből álló Biblia első könyvét dolgozza fel a cucc, így a folytatások is jó eséllyel, siker esetén elkészülhetnek majd.

Az első fejezet a The Heroes névre hallgat, melyben Ábrahám és leszármazottainak útját terelgethetjük, ahol Isten tanításait követve jutnak el az Ígéret Földjére. Az egész látvány és hangélmény az Age of Empires-re emlékeztet, annak is hős-rendszerére, karaktereinknek speciális képességeik is lesznek, például Ábrahám új követőket is toborozhat maga mellé, Izsákot és Jákobot. Szimpla RTS-nek néz ki, és témaválasztásából kiindulva minimális harccal. Cél, egy egységes, hithű keresztény közösség felvirágoztatása a Bibliából ismerős történeteket véve a küldetéscélok közé.

A Bible Online szeptember 6-án veszi kezdetét, a bétateszt jelenleg is zajlik. Ámen!

61.
61.
Killió
Amikor megláttam, akkorát röhögtem!
60.
60.
Adamknight
#59: Hagyd rá. Én is próbálta felvilágosítani hogy mindenhol vannak hívő gamerek. (Amúgy én görög katolikus keresztény vagyok)
59.
59.
Dave_S
#23: Még nem láttál hívő gamert? Akkor itt vagyok én elsőként, római katolikus keresztényként. Nem rossz ötlet a játék, a világi evangelizáció új formájaként is értékelhető; tessék: itt is beszélünk róla, ez már nem egy hátrány.
58.
58.
Kyuubi
#57: Én meg azt hittem hogy az emberek nagy része ateista. Bár, én mondjuk pont nem, én a sátánt imádom...
57.
57.
gamerplayer
#49: aszittem kihaló félben vagyunk :D
pár haveromon kívül nem ismerek ateistát(magamat meg még nem ismerem)
56.
56.
giga321
Tetszik Bár lehet csak azért mer evagyok rugva.és aztsetom hol vagyok. JAde ithon.végülis egy próbát megér.:D:D: édzsöfempájörsz az jó a 3-mat kitoltam.:D
55.
55.
Yonny
Itt nézem már vagy 10perce a postot de még mindig nem sikerült felfognom :D:D és csak annyit dob vissza az agyam erre a kiírásra hogy " OMG?! , WTF , BBQ "
54.
54.
demon68
először azt hittem április 1 van, bocs az érintettektől, de szétröhögtem a fejem.
53.
53.
nero66
Lehet h majd egyszer itthon ülök és majd csinálom saját Jézus karaterem!?!?!?! Háááááát NEM valószínú!!!! és sztem vagy beteg vagy túl vallásos emberek azok akik a bibliából gamet csináltak!!! :'(
52.
52.
pyro
#51: "Nézzed már anya, legyűrtem a K2-t (ez lehetséges?!), fhú de epikus volt!"
51.
51.
K2 The Highest
#50: És, akkor egyszer egy gyerek, ha leakar majd győzni, akkor hívja az anyját, hogy kamerázzon?:D
50.
50.
pyro
#49: a liccs king megfelelője vagy ^^
49.
49.
K2 The Highest
Én ateista vagyok...Akkor Én vmi főgonosz lehetek?
48.
48.
Adamknight
#44: Hallod ne dumálj már ilyeneket mert csak egyre hülyébbek néznek az emberek. Az egész világon a keresztény bibliában hívők vannak a legtöbben szóval ilyet ne állíts hogy még nem találkoztál keresztény gamerrel mert ez idáig a legnagyobb ostobaság amit a gamekpocson olvastam.
47.
47.
YTy
Ha a Jelenések könyvéből csinálnának játékot, hogy jön a végítélet és mondjuk a főhős megpróbálná túlélni vagy hasonló, vagyis valami túlélős menekülős, de ez a játék háát.. :D
46.
46.
metallica95
Én neoprotestáns vagyok, úgyhogy ha ez a katolikus Biblia szerint készül, akkor hanyagolom
45.
45.
NECROSMOKE
Hat mindenbol penzt csinalnak,ezt nem szabadna kiadni.En megertem,hogy mindenbol game-et meg filmet csinalnak de a vallas az maradjon ugy ahogy eddig volt...SZERINTEM
44.
44.
bledzer
27.. Úgy értettem vagyis akartam érteni, hogy keresztény bibliában hívő gémert
43.
43.
pyro
Lehet ebből még jó is... Pl. ha a vizet borrá tudta változtatni a kis iszákos, akkor mondjuk a római légiós véréből meg tequillát. Vagy ha üldöznék, berohan a temetőbe, és elkezd ordibálni a halottaknak, h "kelj fel és járj, de ha éhes lennél, mögöttem van az ebéd". :D
42.
42.
n_csacsi
ez brutális xD még jó, hogy nem vok annyira vallásos, h ellenezném. én kipróbálom majd, remélem ingyenes lesz :D
40.
40.
Norbi-wan
Hát ez durva ... De ha ingyenes lesz én kipróbálom.
39.
39.
Optimus Prime
Az istenit! Jézus special skllje meg gondolom a vizenjárás lesz.
38.
38.
papailajos
#37: :)),nem pont igy gondoltam :P
37.
37.
Vincenzo
#36: Persze a Biblia lesz hozzá az Ultimate Game Guide úgyhogy minden kocka azt fogja majd olvasgatni:D
36.
36.
papailajos
Sztem ebbol meg jo is kisulhet,nem kell mindig a roszra gondolni...sztem evel is csak arra akarjak oztonozni az embereket h tobben es tobbet olvassak a Bibliat!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...