Top Gear videojáték érkezik?

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A brit BBC televíziós társaság eltökélte, hogy népszerű, saját gyártású produkcióit játékformában is megnyomja. Ez az jelenti, hogy kishazánkban is sikerrel vetített, autócsodákat tesztelő Top Gear is kap egy játékadaptációt, de nem feltétlenül kell nagykonzolos változatokra gondolni.

Úgy látszik, nem csupán a Gran Turismo 5-ben próbálhatjuk ki a Top Gear nevezetes tesztpályáját. Több, játékvilágban sem ismeretlen emberke csatlakozott a BBC programjához, hogy a televíziós csatorna elképzeléseit megvalósítsa. A THQ és Disney Interactive producere, Paul Joffe is beszállt a projectbe, ahogyan Ben Badgett, a Cartoon Network és a Vivendi korábbi igazgatója, mint kreatív vezető.

De nem csupán a Top Gear lép a megjátékosítás felé: a The Night Garden, a Lonely Planet, a Strictly Come Dancing és a Torchwood sorozatok is. A Doctor Who nagymultú sci-fi sorozatot idehaza az AXN vetíti, a héten már be is jelentettek belőle egy Nindendo DS és Wii-s kalandot a Koch Media gondozásában.

A Top Gear viszont kiemelkedő fontosságú a vállalat számára, amellett, hogy egy amerikai változatot is készítenek belőle, stílusos autószimulátorrá is érhet a márka. Robert Nashak, a BBC játékfejlesztői részlegének vezére elmondta, hogy nem feltétlenül kell konzol vagy PC-s verzióra gondolni, a szélesebb közönséghez keresik az utat, amely egyértelműen a mobiljátékok és az iPad felé terelik a témát.

Szóval a Forzát és a Gran Turismot nem érheti trónfosztás.

17.
17.
ketjatekos
Lehetne akkor már olyan is, hogy autóval le kell győznöd a nem autóval versenyző Richardotés Jamest, hiszen nem egyszervolt ilyen a részekben.
16.
16.
aludttej
#14 az tényleg nagy ötlet, nagyon jó játékot lehetne belőle csinálni
15.
15.
dzsiádzsó
BBC-nek arra sincs pénze hogy a sorozatot megfelelően finanszírozza, és most hogy GT5 ben benne van a pálya még értelme sincs, TOP GEAR játékok meg eddig is voltak de mindegy... szóval bullshit kb ez az egész írás itten
14.
14.
McDuff
svindlerek játékot akarok!!!!>:DxD
13.
13.
Turekk
#12: a gt5-ben megteheted, ezt láthattuk már az egyik videóban
12.
12.
Psychosocial
azért milyen fasza lenne stig-el versenyezni!
11.
11.
Sir-Vival
A Top Gear brutál együttműködésben van a Polyphony Digitallal, már a GT5-p-ben is húzni lehetett TG-s tartalmakat, a PSP-s Gran Turismoban szintén volt ilyen tartalom.
Állítólag a GT5-ben mintegy narrátorként jelenik meg az őrült hármas hangja... Szerintem ennél nagyobb szereplés nem kell nekik játékban - ott a Top Gear Test Track is ugye... Autóválasztékra se lehet panasz...
10.
10.
papailajos
Azert jolenne ha kiadnak pc-re is.
9.
9.
XDannyL
#3: xD
Jeremy mindenkit oltogat :))) (még a közönséget is)
8.
8.
XDannyL
Imádom a Top Gear-t, de a Gran Tursmo-t nem lehet letaszítani a trónrol akár kiadják komolyabb platformra akár nem.
7.
7.
Blink_182
Az a középső csávó mekkora állat!XD Annyit röhögtem rajta.:D
6.
6.
david512
#5: szerintem már most is megtehetnéd
5.
5.
.LnB
Hát azért egy PC- vagy X360 verzió lehetne, mert én nem vagyok profi, de leginkább a szimulátorokat szeretem (Régi F1GP2-4, RBRally) És sajnos nincs Ps3-am :D. De ha a Kinect nem válik be, lecserélem a boxomat PS3 ra többek közt GT5 miatt.
4.
4.
Nomad010
a Top Gear a legjobb!!! Remélem ha elkészül PC-re is kiadják.
3.
3.
InGen
Szerintem ők is tudják, hogy a GT5 ellen felesleges bármit csinálni, ráadásul benne lesznek abban is :)

Ebből a szempontból jó ez a mobilos megközelítés imo, remélem arról fog szólni a játék, hogy Jeremyvel kell oltogatni Jamest.
2.
2.
moustache
Kiiiirály! De mért pont ezekre? :-( Normálisak ezek?
1.
1.
Psychosocial
ez kell!!! Top Gear akkor nem lehet rossz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...