Ingyenes szintemelés várható a Borderlandshez

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Gearbox példátlanul korrekt módon úgy döntött, hogy nem a következő, Claptrap's New Robot Revolution nevet viselő DLC-vel, hanem egy ingyenes frissítéssel növelik a szinthatárt a Borderlandsben. Randy Pitchford ezt az októberben érkező GOTY-kiadás kapcsán erősítette meg.

A szeptemberben megjelenő Claptrap's New Robot Revolution című DLC nem, egy ingyenes frissítés azonban növelni fogja a szinthatárt a Borderlandsben, ráadásul minden platformon: PC-n, PS3-on és Xbox 360-on is.

Randy Pitchford, a Gearbox fejese a hétvégén főleg a Duke Nukem bejelentéssel volt elfoglalva, azonban szánt némi időt a Borderlandsre, és annak az október 12-én megjelenő GOTY (vagyis az év játéka) kiadására is. Ennek kapcsán árulta el, hogy szintén ekkortájt válik majd elérhetővé az ingyenes frissítés, amely 8 szinttel (69-re) növeli a maximális elérhető szinteket. A Gearbox szerint ez a bűvös nyolcas pont optimális mérték: nem akarták túl kevés, se túl sok szinttel megkavarni a játékegyensúlyt. Persze a legjobb mégis az, hogy az update ingyenes lesz: Pitchford azt mondta, nem lett volna jó ötlet, ha a DLC-vel növelték volna a szinthatárt, mert akkor a játékosoknak az összes korábbi kiegészítőt meg kellett volna venniük. Korrekt.

12.
12.
rking
tudna valaki egy linket ahonnan ha letöltöm a zomb. dlc-t akkor az fut is mert eddig amit le szedtem és bemásoltam az nem volt jó :(
11.
11.
rking
sziaztok tudna valaki segíteni? le szedtem a zomb. dlc-t és nem indul... kicsomagoltam bemásoltam de nem indul.... esetleg egy link ahonnan biztos jó ?
10.
10.
NereusLaceee
...és Mátyást ismét leszavazták :D
9.
9.
pepsus
1: akarhogy is olvasom te vagy a lol
8.
8.
zsilvolgyi
7.
7.
fojesz
#1: szövegértelmezés fail
6.
6.
nesh
#1: A GOTY-ban az első 3 DLC lemezen lesz, a negyedikhez kódot adnak.
5.
5.
peterpal7
#3: A DLC nem növeli a szintet, abba új pálya lesz és meg kell venni. DE lesz mellette egy INGYENES patch ami a szintet emeli meg.
4.
4.
pjoco
Lényeg hogy nagyon várós a cucc! lvl 44-es hunter vagyok most vittem ki a General knoxxos kiegészítőt és alig várom hogy végezhessek a ninja assassin claptrappal! :D
3.
3.
Mathia$
#2: szerintem meg te olvasd el még kétszer komám :)
Először egy ingyenes frissítésről van szó, utána meg egy pénzért vásárolható dlc-ről.
Ui: nekem elég egyszer elolvasnom, szerencsére gyors felfogással áldott meg a Jó Isten. :)
2.
2.
Urahara
#1: Szerintem legközelebb olvasd el kétszer azt, amibe belekötsz, lol.
1.
1.
Mathia$
A GoTY-ban benne lesz mind a 4 dlc??

"A szeptemberben megjelenő Claptrap's New Robot Revolution című DLC nem, egy ingyenes frissítés azonban növelni fogja a szinthatárt a Borderlandsben"
<-- ezzel nem pont a jóhírt cáfolod? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...