A TGS-en ott lesz a Bad Company 2: Vietnam is

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 8.
  • Bejelentés
Nem tudni, hogy a Call of Duty: Black Ops vagy a Battlefield: Vietnam iránti nosztalgia (esetleg a reggeli napalm szaga) hozta meg a DICE kedvét a vietnámi háborúhoz, de a Bad Company 2 kiegészül hamarosan, és a játékosok a legutóbbi Battlefieldben is újra átélhetik a történelem ezen szörnyű időszakát.

A Battlefield: Bad Company 2 legutóbbi kiegészítőjét az E3-on jelentették be, a Vietnamról viszont azóta sem hallottunk semmit - eddig. Az Electronic Arts és a DICE bejelentette, hogy a jövő héten, szeptember 16-án kezdődő Tokyo Game Show keretein belül lerántják a leplet az új adalékról.

A játékról eddig mindössze egy trailert láttunk, az nagyon hangulatos és a zene is kiválóan passzol hozzá, konkrét bemutatóra azonban csak most számíthatunk először. A kiegészítő négy új térképet, valamint új - a vietnámi háborúban használt - fegyvereket és járműveket is tartogat a játékosok számára. Az EA júliusban téli megjelenést ígért, PC, PS3 és Xbox 360 platformokra.

5.
5.
zsilvolgyi
ezért fogok venni ps network cardot
4.
4.
Quent1n
Ha már Vietnám... http://www.youtube.com/watch?v=4zdH09mWVF8

Ez a szám vhogy passzol az egész VietFuckingNam-hoz. "történelem ezen szörnyű időszakát. " Nem volt az olyan szörnyű időszak, max a két résztvevő félnek. És mindezt azért mert az USA már akkor is a világ csendőrének hitte magát.

A kieg amugy érdekesnek néz ki, kiv. vagyok milyen lesz majd a valóságban. Csak lehessen vietcongal lenni. :)
3.
3.
gamerplayer
#2: az nem baj, amúgy kiváncsi vagyok rá de nagyon...szvsz olyan mint egy külön játék( igen tudom, h nem az)
2.
2.
tjames
CCR - Fortunate Son
Nagyon jó zene, csak sajnos MINDEN VietFckingNam témájú filmben ez van. Legalábbis 90%-ukban biztos.
1.
1.
OLLiE
Ez nagy bomba lesz..alig várom, hogy felrobbanjon ;D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...