Jövő héten kap Move-támogatást a Heavy Rain

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 14.
  • Hír
Link másolása
Elsőként a már meglévő Heavy Rain példányt birtoklók tölthetnek le egy patcht a PSN-ről, amely mozgásérzékelős fícsőrrel látja el a Quantic Dream játékát, majd október 7-én dobozos formában is elérhetővé válik a Heavy Rain: Move Edition.

A Move-támogatással megáldott frissítés szeptermber 22-én landol a PSN-en, ám a kalandjátékok reformjaként számon tartott Heavy Rain Move-os demójába már e héten, azaz szeptember 15-én betekintést nyerhetünk. A játékról lemaradt, türelmes játékosoknak egészen október 7-éig kell várniuk a dobozos változatra a PAL-régióban.

A Move Edtition tartalmazni fogja a The Taxidermist névre hallgató játszható jelenetet, három XMB-témát, így készült videókat és a teljes, hivatalos soundtracket. Ha eddig kimaradt volna a Sony mesteri történetvezérléssel megáldott interaktív thrillerjátéka, erősen ajánlott e kiadás megvásárlásán elgondolkozni.

12.
12.
Sohi
#8: Köszi a kijavítást igen az EYE PET-re gondoltam.
11.
11.
sgabo09
Én szégyenszemre kihagytam februárban...most tuti pótlom, főleg az extra tartalom miatt :))))
10.
10.
kevinbutler
Na a move-ra jönnek már a minőségi játékok :D
8.
8.
Robbie17
#7: Eye toy?ha Eye Pet-re gondolsz akkor "Eyepet tulajoknak szeptember 15-étől letölthető az ingyenes patch, amivel a régebbi Eyepet játékok is játszhatók lesznek a Move-val)"
7.
7.
Sohi
Csak részben tartozik ide, nem tudjátok véletlen, hogy fiam kedvenc játéka megjelenik mint Eye Toy move edition, az eredeti ugyanígy patch formájában megkapja a move támogatást vagy meg kell még egyszer venni?
6.
6.
p.balou
2: Aztaaa! ilyet még nem is láttam :D Nagyon komoly :D Amugy, az eredeti játék is szerepjáték ?
2.
2.
zoenn
#1: Tessék:
http://www.youtube.com/watch?v=qjNsqPxO2Ws
Próbáld ki így!
1.
1.
Macifasz
PC-re is bejelentették a Heavy Rain-t. Ilyen és efféle híreke akarok már olvasni! :-((((((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...