Késik az új Red Faction, jövőre jön a Saints Row 3

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 14.
  • Megjelenés
Link másolása
A THQ jó előre belőtte a legnagyobb címeinek megjelenéseit, s bár az új Red Faction és a Warhammer 40.000: Space Marine később érkezik, mint vártuk, a listában legalább már szerepel az új MX vs. ATV és a Saints Row 3, valamint az UFC-WWE páros következő részei is feltűnnek.

Megérkezett a THQ 2012-es pénzügyi évre (a 2011 áprilisa és 2012 márciusa közötti időszakra) szóló előrejelzése, amelyben a kiadó a legfontosabb játékainak megjelenési dátumait is kitűzte, mégha nem is napra pontosan.

A tervezettnél két hónappal később, jövő májusban jelenik meg a Red Faction: Armageddon, és csúszik a Warhammer 40.000: Space Marine is, amely a jelenlegi tervek szerint nyáron kerülhet majd a boltok polcaira. Új játékokból sem lesz hiány: tavasszal jön az MX vs. ATV Alive, ősszel érkezik a Saints Row várva-várt harmadik része, végül az WWE (ősz) és a UFC (2012 eleje) zárják a sort.

Persze ez csak a lecsupaszított lista: a THQ ezektől a hardcore címektől várja a legtöbb bevételt, és reméli, hogy az eladásokat is növelni tudják. A cég egyébként változtatott a 2011-es pénzügyi év eredményére vonatkozó becslésén is: 845 millió helyett 800-825 millió dollár bevétellel és némi veszteséggel számol.

10.
10.
xICEMANx
9.
9.
IceColdKillah
Én játszottam a GTA4-el, és a SR2-vel is. Nekem az a véleményem hogy a GTA4-nek van egy magával ragadó stílusa amit az SR2 nem tud nyújtani. A grafikáról nem is beszélve...
Viszont az SR2 a változatosságában és az apró részletekben jeleskedik. Pl: az SR2-ben nagyon tettszett hogy a kipufogóból valóban forró gőz jön ki amitől egy kicsit vibrál a levegő. A legjobban az zavart hogy egy kész bughalmaz!

Ennek ellenére valahogy jobban tetszik mint a GTA4, két okból: Karakter készítés, és a poénok.Remélem az SR3-ban már nem lesz annyi bug.
8.
8.
Giga0509
Jee Saints Row 3 :D:D:D

2: ott a pont,SR2 1000x jobb volt mint a GTA4 :D
7.
7.
shatterhand
W40k ezerrel jöhet
kiba..ott jól néz ki a játékmenet

A saints row érdekes. Én nem látom benne a szépséget, meg hogy mitől lenne jó, de mégis vannak akik istenítik. Majd kipróbálom, mert csak tud vmit.
6.
6.
shatterhand
W40k ezerrel jöhet
kiba..ott jól néz ki a játékmenet

A saints row érdekes. Én nem látom benne a szépséget, meg hogy mitől lenne jó, de mégis vannak akik istenítik. Majd kipróbálom, mert csak tud vmit.
5.
5.
pjoco
Hát ha olyan lesz a SR3 mint a 2 volt akkor köszönöm de nem kérek belőle!
4.
4.
Top Secret
Engem hidegen hagy a Red Faction de a SR2 nagyon állat játék nem olyan komoly mint a gta.Mindegy én várom!!
3.
3.
mans
#2: Nekem is,várom nagyon:)
2.
2.
hakydakillah
2. Nálam fordított a szitu :-) Nekem a SR2 ezerszer többet adott, mint a GTA IV, szóval én nagyooon várom a folytatást.
1.
1.
xICEMANx
A Red Faction késésnek nem örülök, a Saints Row 3-ról meg hallani sem akarok :)) XD hányinger egy játék...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...