TGS 2010: Jön a Dead Rising 2: Case West

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Dead Rising 2 előzményeit elmesélő Case Zero hatalmas siker volt, a Capcom szerint több mint 500 ezren töltötték le a DLC-t. Éppen ezért "ha már van prológus, kell egy epilógus is" alapon még egy csomagot készít a Blue Castle Games - pontosabban a Capcom Games Studio Vancouver.

A Case West gyakorlatilag mindenben a Case Zero által kitaposott ösvényt követi, azonban itt már az első rész főszereplője, Frank West is felbukkan majd, így Chuck Greennel együtt próbálják meg lezárni a Dead Rising második részének történetét. Az új DLC is Xbox 360-exkluzív lesz, s bár az árról még nincsenek információink, 400 Microsoft Pontot erre a csomagra sem sajnálnánk, ahogy a Case Zero-t is boldogan vettük meg ennyiért.

Érdekesség még, hogy a Capcom felvásárolta a második részt fejlesztő kanadai Blue Castle Gamest, így a csapat mostantól Capcom Games Studio Vancouver néven működik majd. A kiadó elsősorban a "jó kapcsolatukkal" magyarázta az akvizíciót, de mint tudjuk, a Capcom egyre több folytatást szeretne megcsináltatni a nem japán csapataival, így a hatékonyság szempontjából ez egy teljesen logikus lépés volt a részükről.

7.
7.
McDuff
és mikor jön ki a tényleges 2. rész?
6.
6.
hakydakillah
Case Zero azért is volt sikeres, mert nem kértek érte egy vagyont, hanem csak 400pontot. Remélem ezen nem változtatnak
5.
5.
Top Secret
Nekem inkább a left 4 dead jön be.
4.
4.
M3rcy
3.
3.
Top Secret
Nekem van 2900 csak még nincs feltöltve!
2.
2.
Mortician
Most már tényleg ideje lenne vennem egy HDD-t... :D
1.
1.
renato999
Na mivel elköltöttem a pontjaimat, megint vehetek :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...