Szabadon bejárható világ az új Tomb Raiderben?

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 20.
  • Pletyka
Link másolása
A Lara Croft and the Guardian of Light című arcade játék egészen más vonalon indult el, mint a Tomb Raider-sorozat, nem véletlen, hogy a készítők sem sorolják a széria tagjai közé a címet - a pletykák szerint a következő Tomb Raider játék is hasonlóan komoly változásokon esik majd át.

Bár az új Tomb Raider-részek kapcsán mindig pletykálnak valami finomat, a későbbiekben mégis csalódnunk kell, hiszen - bár maguk a játékok nem rosszak - azok közel sem lesznek annyira merész próbálkozások, mint várnánk. A soron következő játékot már összefüggésbe hozták egy multiplayer móddal, mondták már, hogy reboot epizód lesz, ennek köszönhetően pedig Lara is megfiatalodik majd, a serdülő játékosok legnagyobb örömére.

Most a PC Gamer magazin szellőztetett meg új információkat a következő részről, igaz, sem a készítők, sem a kiadó nem erősítette meg azok hitelességét. A lap úgy tudja, hogy az új Tomb Raider szakít a lineáris pályákkal, s a nyílt, szabadon bejárható játékvilág felé veszi az irányt: a történet egyetlen helyszínen, egy japán szigeten játszódik, amelynek egyes részeit több különböző útvonalon is megközelíthetjük majd, persze csak ha megbirkózunk a ránk váró feladványokkal és fejtörőkkel. A PC Gamer is megerősíti, hogy Lara történetét újrakezdik az alkotók, és nem csak fiatalabb, hanem tapasztalatlanabb hősnőt is ígérnek. A korábbi pletykák alapján jövő karácsonyra várjuk az új Tomb Raidert - mi szorítunk érte!

15.
15.
Berencsit
#14: :D bár arra kiváncsi leszek, hogyha új szálon fog futni a történet, és Lara megfiatalodik, akkor semmi köze se lesz az előző részeihez????
14.
14.
meridarider
TR 2-3-4 Rulz
a 4 volt a legjobb:)
az uj részek is tetszenek nekem bejött a legend is.
az 5 (chronicle) már nem volt a legjobb de azért még adta de az AoD egy hulladék volt... az a rész nem méltó a TR címre.
nekem mind1 mien lesz csak legyen meg a feeling és nézhessem végre Larát hátulról órákig:D
13.
13.
Ca$h
Várjuk sok-sok szeretettel! :)
12.
12.
Robbie17
Underworld jó volt, LCGoL jobb volt szóval tr9 csak jobb lesz reméljük :D
11.
11.
TEEBEEX360
Na.Erre kíváncsi leszek.Egyébként pontosan ahogy Jinbobo mondja.A PS1-es részek óta csak árnyéka önmagának.Az UNDERWORLD az sztem már jó úton haladt.A LEGEND borzalmas volt.Mész és lősz.

K/G.:Pont az volt benne a jó hogy számítsd ki.Ha elvéted leesel.Az újakban mi a jó?Ugrasz és oda szippant magától.Az aztán valósághű.De hát kinek mi.Ízlések és pofonok.:D
10.
10.
K/G.
#8: Inkább más vonalon folytatja. Nekem volt szerencsém az összes ps1es Tombhoz, de néhol nem jó, inkább kurva mód idegesítő volt, a maga kicentizett ugrásaival és a nyomd a gombot, míg függeszkedsz baromsággal. Igazán nagyon rossz az Angel of Darkness volt, bár volt némi hangulata számomra, de a játékmenet el volt cseszve. A Legend és főleg az underwolrd szerintem nagyon jól sikerült, utóbbit tényleg nagyon éveztem.
9.
9.
Optimus Prime
#8: Ne legyél ilyen pesszimista... Lesz ez még rosszabb is. :)
Nekem mindegy, csak olyan ne legyen, mint az Anniversary. Abban totál elakadtam, hiába a walkthrough. :S
8.
8.
Jinbobo
Tomb Raider a ps1-óta már csak árnyéka önmagának...
7.
7.
air 2
Jövő karácsony,még nagyon messze van!
6.
6.
LtGlove
Remélem lesz végre egy Tömbradír ami nekem is bejön. Kulcsszó: kameramozgatás :)
5.
5.
CrisRedfield
hajrá sok sikert a fejlesztéshez remélem jó lessz
4.
4.
Top Secret
Jó az ötlet hát az underworld nekem nagyon nem tetszett.
3.
3.
Berencsit
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...