Resistance 3 screenshot- és konceptáradat

  • Írta: InGen
  • 2010. szeptember 30.
  • Képek
A PlayStation 3 egyik exkluzív nagyágyúja szép csendben készül az Insomniac műhelyében, olyannyira, hogy eddig még egyetlen jó minőségű képet sem láttunk belőle. A helyzet most megváltozik, ugyanis beesett egy rakás képlopat és fantasztikusan festő concept rajz.

A kifejezetten meggyőző in-game képlopatok és a csodás rajzok váltják egymást ezen a 18 képen. A Resistance-sorozat mindig is egyedi és sötét képi világgal rendelkezett, s úgy látszik a harmadik rész is ezt viszi tovább. Baljóslatú helyszínek, undorító és félelmetes szörnyek jelennek meg a shotokon. Folytatás a galériánkban!

13.
Horvi14
ÓMÁJFÁKINGÁD O.O a 2-t még mindig szoktamtolni :P ez vmi nagyondurván néz ki! aza csávó nem akivel a retributionba voltunk?
12.
wigyory
Én is várom, már megvolt az előző 2-rész-igy várom a következőt!
11.
krami
Ilyenkor sajnálom h nincs konzolom. Ezt én is szívesen kipróbálnám. Amit az eddigi részekből láttam nagyon tetszett és ez is jónak tűnik. Nah majd egyszer....
7.
biolencse
#6: Nem azt mondtam, hogy a második résszel nem voltam megelégedve. Sőt! Nagyon is tetszett és maxi respect az insomniacnak! Mindössze annyit mondta, hogy szerintem az első jobb volt, de ettől függetlenül a másodikért is oda meg vissza vagyok. :)
Engem egyébként a multi nem igazán érdekel egy játékban sem. Egyedül a coop az, ami megfog, de az sem köt le teljesen.
6.
danez11
#4: Hát azért a 2. singlije elég hosszú volt. Volt coop, multi..... minden ami kell :D
Az elsők között leszek, aki megveszi :)
5.
ptogamer
#4: Hat eddig a Resistance szinglikbe nem csalodtunk ;)
4.
biolencse
#3: Nekem az első rész jobban tetszett minden szempontból. A második is fantasztikus, de az egy mindent visz. Azt mondom, hogy ha a harmadik olyan lesz mint a második, akkor is egy elképesztően jó játékot fogunk kapni. Én csak egyet szeretnék. Ne legyen rövid a szingli rész. A tököm ki van azzal, hogy a fejlesztők a multira mennek rá. Legyen jó izmos a szingli és akkor no problem. :)
3.
A Resistance 2 szerintem legalább 10-szer szebb volt, mint az első rész! És elég világos, és színes volt a második rész, egyáltalán nem volt borús. (Persze az első rész, az borús volt!)
2.
keiji maeda
Én is alig várom :D remélem ez is olyan lesz mint a 2 . rész mert ugye a második attól a videótól kezdődött el ahol az 1 befejeződött , remélem a 3. is onnan folytatódik ahol nathan hale- t fejbelőtték mert el kéne egy kis magyarázat hogy ott mik voltak azok a fél bolygók meg minden :D KIRÁLY GAME LESSSZZZ XD XD
1.
biolencse
Epekedve várom már ezt a játékot!!! Nagyon nagyon nagyon!!! Tegnap láttam először ezeket a képeket és egész áldott nap ezeket nézegettem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...