Megerősítve: lesznek zombik a Black Opsban

  • Írta: InGen
  • 2010. szeptember 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha eddig álmatlanul forgolódtatok volna éjszaka, azon tűnődve, hogy vajon lesznek-e zombik az új Call of Dutyban, vagy talán mégsem, nos, fellélegezhettek. A Treyarch egyszer, s mindenkorra véglegesen megerősítette: az élőhalottak visszatérnek a Black Opsban.

Az őrület a Call of Duty: World at Warban vette kezdetét, ahol a náci zombik több ezer embert tettek teljes mértékben függővé, akik aztán oly sokáig a csúcson tartották a második világháborús játék multiplayer üzemmódját. A Treyarch folytatja a megkezdett hagyományt a Black Opsban is!


"A zombik olyan átütő sikert arattak a közösségen belül, hogy elhatároztuk: vadonatúj zombis élményeket szeretnénk szállítani a Black Opsban" - nyilatkozta a vicces nevű Mark Lamia, a Treyarch vezetője, majd hozzátette: "Különösen figyeltünk arra, hogy megtartsunk minden fontos összetevőt a korábbi zombis cuccból, de azért betegyünk néhány meglepetést is a játékosok számára."

További extraként Lamia elkotyogta, hogy a négy felújított World at War co-op pálya átkerül majd a Black Opsba is, mégpedig a Prestige- és a Hardened Edition részeként.

31.
31.
denzel
szerintem jo ötlet a nazi zombies többet játszottam vele mint magával world at warral csak 1 a baj hogy a századik szint után már meguntam az egészet remélem a black opsban egyszer majd vége lesz a zombiknak
30.
30.
Lada1200
29.
29.
pjoco
#28: Igen tele lesz velük minden sarkon ott fognak állni lesben hogy leharapják azt a hülye fejed hogy nem tudsz vissza olvasni két sort!
28.
28.
Lada1200
őőőő...
Am magába a játékba lesznek zombik?:O
27.
27.
tjames
#19: És én is lemínuszolok minden ellenlábast! :)
26.
26.
OLLiE
Karaj :)
Mondjuk az elejétől kezdve biztosra tudtam, hogy mégis bele rakják, ugyanis a NAZO ZOMBIES-t a Treyarch-osok találták ki, nem pedig az IW.
Ez saját cucc és ha ennyire jól sikerült a WaW-ban, akkor miért hagynák ki a Black Opsból?
25.
25.
XDannyL
ZSÍÍÍR! xD
A COD eddigi legjobb játékmódja a Nazi Zombi volt és most újra itt van :P :)))
24.
24.
Oliver S96
ez király, nade a nénikéjükért titkolták... így is úgy is megveszik az emberek :D
23.
23.
Top Secret
YEEE akkor eddig kamu hír volt hogy nem lesz.YEEE
22.
22.
elite_hun
#16: Már nem azért de az hogy Steames nem zárja ki a dedikált szerverek leehtőségét. PL a l4d-ben is vannak dedikált szerverek (csak ott nem te döntöd el hogy melyikre mész) a CS-ben is vnnak dedikált szerők. Amúgy meg steames lesz ezt már elmondták
21.
21.
hmmm. Alapvetően bármilyen játékot ott hagytam eddig abba*, amikor megjelentek az első zombik, szörnyecskék. :/ Valahogy mindig utáltam az ilyen 300 km/h-val 300 fényév távolságról a nyakadba ugrom és egy karmolástól meghalsz játékokat. Szóval ezek most lusta zombik akik tisztelettudóan megvárják amíg lelövöm őket, vagy ilyen meg "akarlak kóstolni" típusú neveletlen zombik ?! :)

Jó ég, ha összeszámolnám mennyiszer 2000huf-om bánta a sok "félig kijátszott" játékot :E
20.
20.
Gt17
19.
19.
pjoco
#15: Nem értem mit zavar itt annyi embert hogy lesz benne zombi mód??? Hiszen ha nem akartok nem is kell játszani vele! Ennyi! Ott lesz mellette a singleplayer meg a multiplayer! A zombi meg azoknak akik szeretik ti meg ne minusz pontozzatok már, mert adok nektek én is egy minuszt!
17.
17.
kekszesember
#14: :DDD vagy olyan négylábú szörnyek, mint a kaptár egyben, meg mint az a csaj, és a csaj klónjai támadnak ránk :|||| :DD
16.
16.
Starkiller89
#11: Nem lesz Steames, lesznek dedikált szerverek is :)
15.
15.
Ghost16
Ez számomra egy minuszpont. Kinek a hülye ötlete volt ez?
14.
14.
gamerplayer
zombiik? az már lejárt :D legyenek mutánsok, nagy vörös csillaggal a homlokukon, és másszanak falra is :D freerunos mutánsok xD
13.
13.
pjoco
Erről van szó! Végre lesz mit újra tolni a haverokkal! World at War zombi módját rongyosra játszottuk! :D
Adám te meg ha sose játszottál vele akkor ne szóljál már bele, mert ez csak multiplayer mód és semmit sem ront az összhangon! Örülni kéne hogy kapunk a pénzünkért egy kis pluszt is!
12.
12.
RECh
A W@W-os pályákról eddig is lehetett tudni...
11.
11.
Bako
ZOMBI RULEZ!
A hír másik része is elgondolkodtató... plusz pályacsomag a másik két vásárolható verziónál, hmm. Amúgy azt nem tudjátok, hogy ez is steamhez láncolt játék lesz?
9.
9.
tjames
#8: ruszki és/vagy vietf*ckin'nam
8.
8.
McDuff
és ezek már ruszki elvtárs zombik lesznek?:D
3.
3.
Ca$h
Juhúúúúúúúúúúúúúúú! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...