Megjöttek az Outland első mozgóképei

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 4.
  • Videó
Link másolása
A múlt hétről csúnyán lemaradtak az Outland első mozgóképei, de most gyorsan pótoljuk őket, mert nagy kár lenne róluk lemaradni! Ha szereted a letölthető játékokat, a Housemarque és a Ubisoft legújabb közös projektje le fog nyűgözni - már csak a vizuális stílusa miatt is.

Az Outland alapvetően egy platformjáték, ám azon kívül, hogy a főhősnek ugrálnia és vagdalkoznia kell benne, egy igen érdekes - eredetinek már kevésbé nevezhető - képességet bevethet kalandjai során: meg tudja változtatni a színét.

A Prince of Persia és az Ikaruga keverékének mondott játékban gyakran kényszerülünk majd erre, csak így leszünk képesek túlélni a ránk törő ellenfeleket és a pályán záporozó lövedékeket. A logika egyszerű: utóbbiak ellen azonos színnel tudunk védekezni, míg a különféle rondaságokat az ellentétes árnyalattal győzhetjük csak le. Az Outland 2011-én jelenik az egyes letöltő hálózatokon - az első trailer végén látott Xbox Live logó ne ijesszen meg senkit, a játék a PSN-en is elérhető lesz.

6.
6.
bzsp
jó kis játéknak tűnik, szívesen kipróbálnám :)
5.
5.
gerappa
Hogyha olyan játékkal szeretnék játszani ahol gondolkodni kell, azért kicsit több kihívást szeretnék. Ez a színváltogatás nem tűnik nagy falatnak...
4.
4.
BloodyDeath
Hát nem tudom, ha még fizetnének akkor sem játszanék vele. De ugyebár mindenki más játék stilust preferál.
1.
1.
Top Secret
Nem rossz de 400 MS többet nem adnék ki érte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...