PS3-exkluzív Prince of Persia Trilogy érkezik

  • Írta: zoenn
  • 2010. október 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft újra kiadja a Prince of Persia trilógiát, ezúttal HD-minőségben, kizárólag PlayStation 3-ra, s a csomag már a jövő hónapban megérkezik a boltok polcaira. Legnagyobb előnye mégis az, hogy játszható lesz sztereoszkopikus 3D-ben is. Aki az előző generációs konzolokon lemaradt volna a Herceg kalandjairól, ennél jobb gyűjteményről nem is álmodhat.

Az eredeti Prince of Persia trilógia magában foglalja a Sands of Time-ot, a Warrior Withint és a The Two Throne-t. Mindhárom címet teljesen felújították, HD-felbontású textrúrákat találunk benne, 720p minőségű képpel, normal maps effektekkel és teljes élsimítással, ám a szintén hasonló újrakiadással büszkélkedhető God of War-trilógiától eltérően, immáron a 3D-televíziók tulajdonosai is hódolhatnak a térhatás élvezetének.

A kiadás tervezett megjelenési dátuma november 19-én esedékes Európában, 29.99 fontos áron. A Ubisoft több, mint 30 órás játékidővel számol, ami felettébb jó ár-érték arány. Ha netán díszes 3D-képes TV-vel rendelkezünk, végre meg tudjuk dolgoztatni.

61.
61.
fanthomasz188
60.
60.
mark825
Én végigtoltam mind1-t és az 1volt a legnehezebb a 2 a leghosszabb a 3 meg a legjobb akcióba sztem. de nem rossz dololg hogy kiadják PS3-ra.
58.
58.
zoli12i
húúúú Warrior Within ? Mekkora lesz már !? :-)
56.
56.
BloodyDeath
Nah ezt a hírt vártam a God of War Collection óta. Édes istenem,. enél jobbat nem is kivánhatnék.
55.
55.
Lachgas
Nem irosgatok sokat gamekapocsra inkább nézem hogy miket hordanak össze az emberek, sokszor fogom is a fejem ...

... de Doomsday-nél nagyobb gyökeret még nem láttam itt GK-n.

bocsi GK
54.
54.
roli33
Nagyon örülök ennek a csomagnak, nekem a 2. és a 3. PoP úgyis kimaradt.
Még jó hogy PS3 mellett döntöttem. (God of War 3, Uncharted 1-2, Killzone 2-3...)
52.
52.
Jinbobo
Úgy látszik az új Price of persia nem hozott sok lét a Ubisoft konyhára, így gondoltak egyet és eszükbe jutott a ps2széria HD kiadása. Jó gondolat! A Ubisoft tudja mitől döglik a légy! Sajna én csak a Warrior Withinnel nyomattam anno, de most behozom a lemaradást!
51.
51.
Yagami Light
Ha jól látom a kép alapján, szépen átviszik Cell Shade-be. Rajzfilmes grafikát vélek felfedezni amilyen a 2008-as Prince Of Persia is.
50.
50.
Matt8888
Nem kell kiadni PC re minek .... -.-" mi érjük be csak az alap gamel nem kell kiadni minek -.-" csak csorogjon a nyálunk a HD minőségen .. : /
47.
47.
rossitibi
Pc-sek én is káromkodtam sokáig! Semmi sem jött rá amit szerettem volna! Aztán bepöccentem és vettem egy konzolt! Az exkluzívok alapján eldöntöttem melyik kell és kész! Tudom drága de ha játékfüggő vagy úgyis kitűzöd célnak! Ha meg már melózol,valahogy össze lehet hozni!
Csak egyszer kell megvenni aztán hátradőlsz és várod a jobbnál jobb címeket!
46.
46.
rossitibi
Szerintem meg nagyon jó hogy felújítják őket! Én nagyon szerettem volna játszani a GOW 1-2vel és nem szívesen vettem volna meg egy ps2-őt a kedvéért! És ezért bízok benne hogy lesz DMC-trilogy mert sajnos az 1-2vel nem volt alkalmam játszani! Aki meg POP-fan az meg szerintem rohadtul várja ezt! Örüljünk hogy amíg nem jönnek új részek,megdobálnak minket ilyen felújításokkal!
42.
42.
NinjaNorb
ajhh boxra miért nem jön? bekaphatja az ubisoft:/
37.
37.
Oliv3r
#36: nem, igazából ezek az Ubis címek nem érdekelnek, itt ezen a koncepción volt a lényeg hogy újra együtt hd-ben. hát megértem, hogy ez valakinek nem éri meg. nem kell megvenni, az adó a lehúzás nem ez :)
szerintem sokan megveszik majd így is.
36.
36.
bsg09
#34: Egyébként láttad a BG&E HD-ből kikerült néhány képet? Ha igen akkor megérted miért gondoljuk lehúzásnak.
33.
33.
bsg09
#32: Pc-re 4k-val olcsóbb, csak az nem csillog annyira.
30.
30.
Ca$h
Én pl. XBoxon toltam a trilógiát és meg is van mindegyik rész, de csak a SoT az ami megy X360-on (mert a régi boxom már eladtam 10000 éve)... ilyenkor mi van? Hogy mi? Nagyon örülök, hogy kiadják legalább PS3-ra és újra tudok játszani az igazi PoP játékokkal, szóval marhára nem lehúzás, ha meg annak érzed NE vedd meg BAKKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25.
25.
Oliv3r
#24: most mit kell ezen kukacoskodni?
van aki pl konzolt cserélt, vagy a régi már nincs meg....fantáziádra bízom.
24.
24.
bsg09
#23: Akinek nagy kedvenc volt az valszeg megvette. Ha játszani akar vele előveszi újra...
23.
23.
Oliv3r
#19: miért lenne lehúzás? nem kötelező megvenni...
van aki csak ebben a generációban lépett be a videójátékok világába, annak tökéletes. meg ugye akinek nagy kedvenc volt és újra megszerezné, annak egy faja lehetőség.
22.
22.
keiji maeda
ha nem érdekel nem kell megvenni ! én sem fogom mert nem volt a kedvencem! deh ha játszottatok már régebbi játékkal fulHD-s tv-n akkor tudnátok hogy milyen ocsmány a kép , és az hogy felhúzzák HD minőségbe a rajongóknak igen is sokat számít én pl a god of war collection vettem meg és rohadt jó volt az anno ps2 kedvencet ps3 man is játszani ugy hogy a kép sem volt csúnya
21.
21.
bsg09
#6: PC-n nem játszottátok ki ezeket?

Amúgy a cím megtévesztő, azt hittem tényleg igazi új trilógia érkezik, nem pedig egy vizuálisan felújított.
19.
19.
pjoco
PC-re megvan mind a három és úgyanoylan jó HD grafika nélkül is! Ez csak pénz lehúzás!
18.
18.
Slik
Király pop xbox360ra :))))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...