Két hét múlva indul a Perpetuum nyílt bétatesztje

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 7.
  • Korai verzió
Link másolása
Úgy néz ki, hamarosan elstartolhat a budapesti székhelyű Avatar Creations MMO-ja, a Perpetuum. A robotos cím nyílt bétatesztje két hét múlva kezdődik, a játékosok pedig hamarosan olyan előfizetést is válthatnak, amellyel egy héttel korábban férnek hozzá a játékhoz.

Másfél éve folyik az első magyar MMO, a Perpetuum zárt bétatesztje, s úgy tűnik hamarosan révbe érnek a munkálatok: október 18-tól bárki kipróbálhatja a játék nyílt bétáját, nem sokkal később pedig hivatalosan is felbőghetnek a szerverek. Nem egészen 10 euróért Early Access előfizetést válthatnak a játékosok, amely feljogosítja őket arra, hogy a premier előtt egy héttel belevághassanak a kalandokba.

A Perpetuum története a Nia nevű bolygón veszi kezdetét, a játékosoknak hatalmas, a Földről irányított robotokkal kell stabil gazdaságot létrehozni a planétán. A szabadon bejárható, nyílt világ egyetlen szerveren terpeszkedik majd, s így a fejlesztők ígéretei szerint minden egyes cselekedetünknek következményei lesznek, amit csak más játékosok vagy a játékvilág természetes folyamatai tudnak majd helyrehozni.

Az Avatar Creations egy független budapesti stúdió, tíz emberrel dolgoznak jelenleg. A csapat első projektje a Perpetuum, terveik szerint a következő években is ezt a világot fejlesztenék tovább. Az MMO hivatalos rajtjával és az Early Acces előfizetésekkel kapcsolatos információkat később jelentik majd be. Korábbi stúdiólátogatásunkról és a játékról bővebben itt olvashatsz!

14.
14.
IceColdKillah
#9: Az egy dolog hogy neked nem jön be. De ha látnád hogy mi az amit biztos hogy nyújtani fog az swtor akkor belátnád hogy igazam van. Végül is mind 1, majd márciusban látni fogod az eredményeket...(Ha minden jól megy:)
13.
13.
dareal
#9: azért az swtor-nak bőven van erre esélye :)
12.
12.
hedzsooo
Jujj, mar varom en is az SW:TOR-ot, csak azt a sok ertelmetlen WoW VS SW:TOR megjegyzeseket, kommenteket nem, ami mar most latszik, h kezdodik es lesz meg boven ! :P

Errol a Perpeetum-rol meg nem hallottam eddig, majd megvarom az elso teszteket inkabb rola, annyira nem vok MMO-os meg 1enlore, raerek megismerni... :)
11.
11.
Skyer
#9: WoWozok, de swtor miatt el is megyek majd róla :p Az swtor az első olyan játék, ami kizökkentheti a WoWot. Tudom, mondták már a Lotro-ra meg a Warhammerre, de ebben tényleg látom azt, hogy képes lesz megdönteni a Blizzardot :D
10.
10.
HerodPK
en hallotam rola sott zart tesztelo voltam még par honappal ezelott de nekem ez kicsit sok....a wowt meg unom sw tor az ujj forradalom:P bar kivancsi leszek min dolgozik a blizz ugy titokban mert 1 es infok szerint teljesen uj mmon meloznak
9.
9.
turleysqt
7:swtor?esélytelen.

készülnek olyan játékok aminek van esélye rá, de közel sem az swtor az.
8.
8.
Ecneb
#6: Nem lesz ingyenes!

#7 ;)
7.
7.
IceColdKillah
#2: És elárulnád hogy melyik párhuzamos dimenzióban? Jelenleg CSAK egy olyan játék készül ami letaszítja a wowot és ez az swtor!

#3: Ízlések és pofonok! Ha neked nem tetszik akkó kattincsál elfele. Nem kell osztani az észt. (Az már más dolog hogy én egyet értek veled:).
6.
6.
ilor14
ingyenes lesz a játék?
4.
4.
Ecneb
Még annyit, hogy támogatni kell őket és másokat biztatni, hogy hasonlóan legyenek kreatívak!
Le a kalappal srácok, mások csak álmodnak, hogy olyan híresek legyenek mint ti!
3.
3.
Ecneb
#2: Azért az erős túlzás! Én személy szerint rühellem a wow-ot, de ez a játék még csak a nyomdokaiba sem lép! Játszottam vele, kb 3 óra után sikerült rájönni a kezelhetőségre, persze mások is segítettek benne és után monoton lett. Mondják, hogy Eve koppintás, erről egy adminnal beszélgetve be is vallották, hogy vannak benne Eve elemek "ami jó az jó".
Persze támogatni kell, hogy egyáltalán mi magyarok hajlandóak vagyunk valami olyat is tenni, amit máshol is emlegetnek és szinte egészen biztos, hogy lesznek olyanok akik fognak vele játszani és nem fognak velem egyet érteni.
Szerintem nem érdemes a pénzt adni érte! Mászkálsz össze vissza, ellenséges robotokat ölsz benne itemekért amiket eladsz, hogy legyen pénzed és replay...
A legerősebb robotok "élőben" azért máshogy néznek ki mint a rajzokon!
Bővebb infóért itt lehet érdeklődni:
http://www.perpetuum-online.com/
2.
2.
pjoco
Pedig ez WoW trónkövetelő lesz! :D
1.
1.
Top Secret
Még sose hallottam erről a játékról de komolyan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...