2012-ben jöhet a Starcraft II második felvonása

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 8.
  • Megjelenés
Ahogy az köztudott, a Starcraft II-t három részre feldarabolva jelenteti meg a Blizzard: a júliusban megjelent Wings of Liberty a terran kampányt folytatta, míg a zerg és a protoss felvonásra várni kell. Bár a csapat egyelőre nem jelentett be semmit, az egyik fejlesztő elszólta magát: 2012-ben jöhet az új rész.

A napokban Austinban rendezték meg a GDC Online-t, ahol a Blizzard is tiszteletét tette: Greg Canessa, a Battle.net projektvezetője képviselte a csapatot. Canessa alapvetően az online szolgáltatásuk bővítéséről beszélt a konferencián, konkrétan a rendszeren belüli csereberével, a profilfrissítésekkel és a visszajátszásokkal kapcsolatos újdonságokat részletezte: mint mondta, "a Starcraft II szempontjából ezekre a területekre fókuszálnak elsősorban, a Heart of Swarm érkezéséig hátralévő 18 hónapban".

Úgy néz ki tehát, hogy a Blizzard másfél év múlva tervezi kiadni a Starcraft II második felvonását, igaz, ezen kívül hivatalosan nem jelentett be semmit a megjelenéssel kapcsolatban. A 18 hónap reális távnak tűnik első blikkre, a 2012 első félévi premierig bőven lesz ideje a csapatnak összehozni a folytatást - ha mégsem, tudjuk jól, hogy a Blizzardnak sosem volt ellenére a megjelenés eltolása.

A Blizzard azt mondta, az október végi Blizzconon nem lesz kint az új Starcraft.

24.
Mortician
#18: Manapság nagyon ritkán találkozni olyan játékkal, ami képes lenne olyat mutatni, amit még korábban nem láthattunk máshol. Ez gyakorlatilag az összes kategóriára igaz.
23.
Ca$h
#9: Nem attól lesz egy játék a legjobb, hogy sok benne az újítás, hanem hogy sok ember ezt gondolja róla és hogy csak ezzel tolja! ;)
22.
Netsu
#20: Ezt én értem,de akkor más játékok folytatásánál miért baj az,hogy nincs újítás,és itt miért nem baj ugyanez?! Itt érdekes mód ez a játék erénye,de bezzeg más játéknál meg az a hibája,és egyből egy szemét. Szóval ez elég érdekes.
21.
Skyer
#18: Áh :P Legjobb RTS a Spellforce.. :D RPG elemeivel pedig főleg a legjobb!!
20.
Alastor000
#19: Nos aki nem szereti a sci-fi RTS-t az nem játszik vele és kész! Azzal nem lehet mit csinálni, külömbözőek vagyunk! De akit megragadott az 1. rész hangulata(én is ilyen vagyok) az biztos végignyomja legalább 1X még akkor is ha olyan szkeptikusan is áll hozzá kezdetben mint én, a lentebb firtatott "kevés újítás" megbélyegzésének okán.
Az a nagy helyzet, hogy engem magával ragadott a történet és sz'tem nem én vagyok az egyetlen. És, hogy kevés lenne az újítás, gondold végig, aki az 1. részt szerette annak azért tetszett mert akkor olyan volt a játékmenete és felépítése amilyen. Ha jobban hozzányúlnak lehetséges elveszíti azt a varázsát amiért az előző részt megszerettük(már aki)!
A folytatás tényleg kicsit távoli de lesz az még odébb is:-)(Ne legyen igazam) de a mai profitorientált világban nincs mit tenni..
19.
Netsu
#17: De nem azért,mert olyan hű de jó játék lenne,hanem azért,mert nem tudnak objektívan értékelni.Ennyi.Pedig ha objektíven értékelne mindenki,akkor már nem kapott volna ilyen jó értékeléseket...
18.
IceColdKillah
Én a StarCraft 2-őt úgy 10 perc után töröltem le. Manapság az RTS-ekben nincs semmi forradalmi újítás. Szinte alig tudok különbséget találni a SC2; a Red Alert 3; a C&C újabb részei között. Nálam még mindig a Star Wars: Empire at War vezeti a listát az RTS-eknél.
17.
Speper
#15: Hát nem egy vélemény szerint a legjobb...
16.
Stack
Még a 2-t sem szereztem be (még), de már a következőt is várom :o)
15.
Netsu
#14: Nehezen veszi be ezt a gyomrom :D Még hogy egy mindenhonnan összelopkodott játék a világ legjobbja.. :D Az évtized vicce :)
14.
Speper
#9: Így van ahogy mondod, a világ legjobbja. A tökéletesen meg felesleges már dolgozni :)
13.
izomkukac
bannoljátok már ezt a hülyegyereket biztos kankadi jött vissza megint verni magát...
11.
Skippyke
Bizonyára elég sokat kellett tuningolgatni mire 2D-ből 3D lett. LoL
10.
megalonagyix
7#nekem aztán mondhatod, sose próbáltam, de nem is fogom.
9.
Netsu
#8: Szerintem nem magát az LPB-t hasonlította össze vele,hanem csak a tulajdonságait.. és ebben maximálisan igaza van :) Az SCII nem más mint egy feltuningolt 1. rész :) Komolyan egy szinte 0 újításokkal rendelkező játék lenne a világ legjobbja??? :D
8.
InGen
Hujuj, az LBP-t hasonlítjuk a Starcrafthoz, azt hiszem a kommentelés színvonala történelmi csúcsokon van :)
6.
Ca$h
Hűűűűha, nem sietik el, de én akár az örökkévalóságig is várnék rá! :)
5.
megalonagyix
4#nyomiság? akkor az lbp az mi?
3.
bzsp
várjuk szeretettel :D
2.
Gariss
Mielőtt jönne a sok "köcsög Blizzard" komment, én megjegyezném, hogy inkább várok éveket egy igazi minőségi játékra, mintsem egy havi szinten kiadott összecsapott DLC vagy expansion packre (Pl. Sims sorozat, DAO:Darkspawn Chronicles, Mafia 2 DLC, stb.)
1.
Top Secret
Nem szeretem a Starcraftot de jó tudni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...