Úton a Castlevania: Lords of Shadow folytatása?

  • Írta: zoenn
  • 2010. október 12.
  • Pletyka
Link másolása
Ismét egy szószátyár fejlesztő nem tett eleget a titoktartási kötelezettségeinek, így szinte biztosnak vehetjük, hogy már készül a Castlevania rebootjának második része. A Konami gyorsan el is tüntette a szóban forgó nyilatkozatot, de ez már csak hab a tortán.

Az ősöreg Castlevania újraélesztése szinte tökéletesen sikerült: látványos, hangulatos, ámde pokolian nehézre sikeredett - hűen emlékeztetve a klasszikus játékok nyújtotta egykori kihívásra. Az eladásokkal sem volt különösebb gondja a Konaminak, a spanyol Mercury System munkatársa szerint pedig a folytatásra sem kell sokáig várni:

"Akinek tetszett az első játék, azok számára a második még látványosabbnak ígérkezik" - a mondat Oscar Araujotól származik, aki a Lords of Shadow zeneszerzője, vélhetőleg a következő rész fülbemászó muzsikáiért is ő felel majd.

A Konami gyorsan el is tüntette a nyilatkozatot, de már késő, szinte biztosra veszük, hogy a Mercury System következő játéka az újkori Castlevania 2 lesz.

12.
12.
@darkking@
#11: ne haragudjatok a 3 hozzászóásért de azt hiszem nem lehet törölni :) leesett hogy mire írtad a hsz-ed igen ottvolt előtte hogy :"pedig ez egy klasszikus kalandjáték olyan mint a..." igen...a GOW-s javítást arra értettem hogy ennek a játéknak semmi köze a POP-s kalandokhoz és a POP-hoz sem! :) most márértem mire gondoltál!
11.
11.
@darkking@
#10: mármint nem a POP a GOW-ra hanem a Castlevania a GOW-ra (a hasonlóságra értem) mint ahogy az legelső hszemben irtam...mert ez szerintem megsem közeliti a POP-t
Ha félreértettük egymást akkor elnézést kérek :)
10.
10.
@darkking@
#9 ne mond már hogy nem hasonlít a GOW-ra hát teljesen rá hajaz mint ahogy a DANTES INFERNO is tette!Mert az talán nem hack 'n' slash?kipróbáltam és kajak darálás az egész lehet hog y a Dantéhoz jobban hasonlit de akkor megint csak a GOW-hoz jukadunk ki!De ha nem hack 'n' slash-nek készült VÉLEMÉNYEM szerint az lett!
Ellenvélemény? (Kérhetem csak akkor irjanak ha kultúráltan tudják véleményüket elmondani akik írnak)
9.
9.
Mortician
#7: A GOW egy hack 'n' slash, semmi köze a kalandjátékokhoz. A POP egy fokkal közelebb áll hozzá, de az se épp összehasonlítható vele. A Castlevania merőben más, hiába hasonló a harc rendszer.
8.
8.
savior10
#7: Maximális egyetértés

7.
7.
@darkking@
#2 csak annyit hogy a POP-t javítsuk ki GOW-ra :) inkább nagyobb így a hasonlóság!:) (Jelzem nem kötözködök nekem el ne kezdjetek offolni oldalakon keresztül)
6.
6.
Top Secret
Erről még szerintem korai még csak most jött ki az 1.
4.
4.
zsilvolgyi
Nem igazán jött be a demó.
3.
3.
Ca$h
Juhééééééééé! :)
2.
2.
Joc1
nincs pc-n!!!!!!!!! pedig ez egy klasszikus kalandjáték olyan mint a POP fáj a szivem:((
1.
1.
bzsp
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...