Medal of Honor: Frontline kedvcsináló

  • Írta: zoenn
  • 2010. október 16.
  • Videó
Link másolása
A PS3 vásárlók duplán jól járnak a Medal of Honor idei részének megvételével, hiszen csak ők próbálhatják ki a 2002-es klasszikus, a MoH: Frontline HD változatát. Akinek anno kimaradt volna ez a gyöngyszem, elárulhatjuk, hogy a fiatal Jimmy Patterson hadnagy bőrébe bújunk, aki a német fronton harcolt a II. világháborúban.

Anno a PS2-re és Xboxra megjelent Frontline elég szép kritikai sikereket ért el, talán még ma is megkapó az 1944. június 6-i partraszállás újrajátszása. Bár ez a kis ajándék sem menti meg teljesen az afganisztáni Medal of Honort a kritikai elhasalástól, annak ellenére, hogy az eladások hozzák az elvárt mutatókat. S hogyan kapcsolódik a Frontline a jelenhez, az az alábbi videóból kiderül!

18.
18.
xICEMANx
Végig toltam az újat, de xD rövid mint a nyul farka lol... mégis hova lett az igazi Medal of Honor hangulat és stilus? Ez nem érdemel ilyen cimet hogy Medal of Honor... nyavaját... A régiek omg... azok voltak az igaziak... mennyit toltam mindet... elejétől a végéig kitoltam mindet, persze a kézikonzolos változatokat sajnos nem mert olyanom nem volt soha, de még igy is mint TOP-os az én kis képzeletbeli listámon... de ez sajnos egy NULLA... jó volt meg új arculat de én ezt már láttam a COD MW-be... nem értem énsem miért kellett ezek is modernizáljanak... a RÉGIT akarom! :))
17.
17.
Birkazoli
#7: Az volt tényleg a legjobb Medal of Honor a világon:) Az új "Medal of Honor" az Afganisztános(vagy milyen) meg SE érdemli szerintem a Medal of Honor nevet, mert ez a név sokkal jobb játékot érdemelne, és nem modernizált játékot...
16.
16.
Scoo
Megnéztem a videót. Gyakorlatilag az új Moha egyetlen egy olyan küldetését vágták bele amire azt mondtam, hogy na az tényleg igazi feelinges, mohás szakasz. Kár, hogy nem tartott olyan sokáig. Ezen kivül még két átvezetővideó volt ami igazán tetszett. Mindenesetre baromori kipróbálnám a hd-s Frontline-t.
15.
15.
Blink_182
Jaj hát kirázott a hideg.Naon tuti:D
14.
14.
zsilvolgyi
Épp most csináltam meg 2 küldit... nagyon szép és jó.
13.
13.
amd33
Jah tényleg miért csak ps3 mondjuk nem gond mert van az is csak boxos joyal jobb fps játszani meg úgy mindent azért jobb lett volna ha megjelenik boxra mert ha nincs úgy zs-m nem kell megvenni de akor megveszem ps3 iszonyat nagy game volt annó...
12.
12.
amd33
Jah tényleg miért csak ps3 mondjuk nem gond mert van az is csak boxos joyal jobb fps játszani meg úgy mindent azért jobb lett volna ha megjelenik boxra mert ha nincs úgy zs-m nem kell megvenni de akor megveszep ps3 iszonyat nagy game volt annó...
11.
11.
givi6
mostanába elég 'halott' a moh, nem veszik és semmi uj!!!
fura hogy a cod-ot ugy veszik mint a majom a banánt, pedig tök ugyanaz mind a kettő játék....
10.
10.
hakydakillah
6. az MOH-os volt szerintem :-)

Én imádtam a világháborús MOH - COD játékokat, azért néha-néha elszakadhatnának a modern háborútól, és kiadhatnának egy ilyet is
9.
9.
pjoco
Komolyan mondom a Frontline többen megvették volna mint az új Medal of Honort! Legalábbis szerintem!
8.
8.
zoenn
#7: Azért a Breaktrough már eléggé rókabőr volt.
7.
7.
Malackutya
Allied Assault,Spearhead,Breakout. Számomra ezeket a játékokat egyetlen Medal of Honor sem fogja lepipálni. Mert abban az időben,teljesen más hatást értek el nálam a játékok mint most. Jobbak voltak a zenék. És nem csak a grafikára ment ki az egész. És még ma is szívesen előveszem ezeket a régi darabokat,mert kellemes nosztalgia érzéssel tölt el.
6.
6.
Top Secret
#5: Végül is ja miért nem a gamekapcsos képed van ez jobb vagy mi?
5.
5.
tjames
#2: Az csak dara lenne szvsz....
Gondolj bele, aki ott volt, az is csak szerencsével élte túl. Nem taktika, meg ügyesség kérdése volt. Ilyen játékfeltételnek te sem örülnél, hogy 10-ből 1x tudd megcsinálni, nem? :)
4.
4.
adam183
3.
3.
ferke123
#2: Szívesen kipróbálnék én is egy olyat :)
2.
2.
simon 555
egy jo kis partraszálásos játékot kellene csinálniuk a mai technikával,elképesztoen szép lenne szerintem.
1.
1.
Top Secret
Kipróbálnám de nem veszem meg a MOH de jó kis extra tartalom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...