Nem a Resistance 3 lesz a sorozat vége

  • Írta: InGen
  • 2010. október 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Insomniac mindenkit megnyugtatott: habár még a Resistance 3 sem jelent meg, minden valószínűség szerint később is folytatják majd a sorozatot. Ez tehát azt jelenti, hogy a minőségi PlayStationös shooterek rajongói a jövőben sem maradnak ki a Resistance egyedi élményeiből!

Ted Price, az Insomniac főnöke elmondta, hogy habár most már multiplatform fejlesztőként vannak jelen a piacon, még mindig erős a kapcsolatuk a Sonyval. Ennek megfelelően a PlayStation egyik húzónevének számító Resistance sem valószínű, hogy véget fog érni a harmadik résszel.


"Szerintem a Resistance 3 csak egy történet a Resistance univerzumában, utóbbit pedig még tudjuk bővíteni" - nyilatkozta Price, majd hozzátette, hogy ez nem azt jelenti, hogy a trilógia harmadik része valami cliffhangerrel fog véget érni. Szépen "becsukják majd az ajtókat", de nem mindet.

Érdekes egybeesés, hogy Peter Molyneux is pont a mai napot választotta arra, hogy elmondja: a Fable sem fog megállni a harmadik résznél, s nem érti, miért kellene önmagukat beszorítani egy trilógia keretei közé. Az angol játékdesigner-legenda szerint a Fable III vége mindenki számára egyértelművé fogja tenni, hogy ez még nem a kalandok vége.

13.
13.
Bumbi_King
#12: hékás. Rányomtam az AC hirre és behozta a Resistance 3 hirt. Nem ide akatam irni
11.
11.
adikas
10:Fable 3 is jön nem?
10.
10.
keiji maeda
ugy bírom ezeket a folytonos kérdéseket hogy "jön pc-re" könyörgöm minek jöjjön a 3. rész pc-re vagy bármi másra aki eddig nem játszott az első 2 résszel annak minek a 3. része én sem várom hogy a Halo következő része jöjjön ps3 ra mert egyik részével sem játszottam :)
9.
9.
adikas
Ez a konzolfanatikusság kissé beteges,de inkább nem írok mert ebből olyan se eleje se vége beszélgetések szoktak kijönni.
8.
8.
danez11
#6: ez így igaz :D szerintem a pc nem játékra való, és a konzol mindig jobb lesz nála, gondolok itt a HD-ra, 3D-re stb...
7.
7.
kevinbutler
#6: Capelli-vel leszünk nem vele.
6.
6.
Jinbobo
Nem az uccsó része lesz az tuti! Az első része elég unalmas volt, a második azonban már odaver! Csak azt nem értem hogy a második rész végén meghalt a főhős, akkor hogyan támad mégiscsak föl? Na mindegy. adikas, ez hogy jönne Pc-re? Ilyen játékról ti csak álmodhattok!
5.
5.
zsilvolgyi
Amiben pénz van azt nem kell befejezni...
1.
1.
Top Secret
Na jó hír nem lesz vége az öldöklésnek.:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...