Borderlands GOTY Edition kedvcsináló

  • Írta: InGen
  • 2010. október 17.
  • Videó
Link másolása
Már a boltok polcain van a Borderlands játékot és annak összes kiegészítőjét tartalmazó Game of the Year Edition, így kedvcsinálónak a Gearbox kiadott egy laza kis előzetest is. A fejlesztők fantasztikus humorról tesznek tanúbizonyságot a videóban, megtekintése erősen ajánlott!

Be kell vallanom, egy kicsit lemaradtunk erről az előzetesről, hiszen már pár napja fellelhető. Ennek ellenére viszont nem akarok úgy elmenni mellette, hogy nem láttátok, hiszen irgalmatlanul hangulatos, s lehengerlően poénos! Ráadásul a végén a laza utalás Christian Bale hírhedt (hírhedten prosztó) megnyilvánulására már csak hab a tortán!

23.
23.
Iwashi
Szerintem van egyfajta western hangulata, de nem poszt-apokaliptikus, mert ez nem a Föld, hanem egy teljesen más bolygó, mellesleg a Gearbox sem Fallout/S.T.A.L.K.E.R. komolyságúnak tervezte a játékot, hanem direkt poénosra vették. Sajnos zerawban van meg a játék, de karácsonyra már csak steam acsik miatt is beszerzem a gotye-t :D
22.
22.
Optimus Prime
Én azért szeretem ez a játékot, mert a játékmenete elég kötetlen, de még se céltalan. És az se baj, ha pár hétig nem játszok vele. Júliusi akcióban vettem és azóta is elő-elő veszem, most vagyok a Playthrough2-nél és más, mint a 1 volt. A grafika szép, engem inkább tusrajzra emlékeztet, mintsem rajzfilmre.
Elsőre tényleg unalmas volt, de rá kell érezni. Poszt-apokaliptikus játéknak én nem nevezném és nem is keverném a STALKER-rel - amit nálam ver a Half-Life 2. Ez inkább olyan grindhouse(?) és B-movie keverék.
21.
21.
Nem tudom. Amire emléxem a játék kipróbálása kapcsán, az mérhetetlen frusztráltság: idegesítő ellenfelek, párbeszédek, karakterek. Hangulat nekem nem jött át, viszont iszonyatos hullaszag volt mindenhol (unatkoztam, kihaltság, amit az idegesítő monstre újratermelődéssel még bosszantóbbá vált.) A story szimplán nem tetszett.
Tudom, ízlések és pofonok, de pl. a Fallout 3 egyből magába szippantott, kihívás volt a harc, jók voltak az ellenek, a story, a mellékküldetések, a karakterek. Ez tényleg olyan, mintha "B-kategóriás" paródiája lenne saját magának.
Tudom nem egy kategória, de ilyen poszt-apokaliptikus hangulatban messze-messze az _első_ S.T.A.L.K.E.R. volt a legjobban eltalált. (A második/harmadik nekem annyira nem tetszett).
20.
20.
dak'konM
Aki nem érti miért jo ez a játék, annak álljon itt tanubizonyságul: ennek a játéknak HANGULATA van. Ami egyre ritkább egy gémnél mostanában úgy gondolom. Nyilván nem mindenkinek jön be ez a hangulat, azért is lehet, hogy van akinek nagyon nagyon bejön (pl. én ) és van akinek nagyon nem. Van aki érzi, van aki nem.
19.
19.
Mathia$
#7: pedig csak annyi a közös bennük hogy cell shaded graffal készültek. Borderlandsnak jó nagyon a sztorija és a játékmenete is meg a rengeteg különböző helyszín. Team Fortress-ben úgy tudom multiba nyomják sokan. Ami pont nincs ebben a nagyszerű gameben, pedig jó lenne.

#10: EPIC FAIL!!! senki nem mondta hogy az év játéka, szinte minden játékból készül egy GoTY edition.

#11: tényleg! Én még azt is észrevettem hogy Slash hogy meghúzza magát amikor elmegy a hatalmas Duke mellett ;)
18.
18.
andris1464
What the hell... talán tényleg megveszem.
17.
17.
pjoco
Hát igen most már biztos lesz Dukne Nukem! Mekkora nagy poén hogy 2:34-nél ott sétál el Duke! :D
16.
16.
Killerbee
#11: Eh :D Ha nem írod észre se vettem volna.
15.
15.
Maxxer
#11: xd és tényleg :D:D Jó ez a trailer ,meg a végén Bale útánzása :D:D
14.
14.
Mathia$
#5: első mondatból megtudod. nCore-os megjelenés még vár. :)
13.
13.
erik.x
12.
12.
gagyinho
Mikrobi megmondta a tutit xD
am nekem sokkal jobban tetszik, mint az agyonajnározott és lerágott háborús játékok...
11.
11.
M3rcy
10.
10.
tundra
Ez nem is volt év játéka, hazug kiadó
8.
8.
danez11
nálam azt hiszem tuti vétel lesz :D
6.
6.
zsilvolgyi
Nekem kicsit furcsa a játéktere...
5.
5.
Slik
3.
3.
Strelok
A játék sztem nem olyan mint egy forgatás
2.
2.
Top Secret
Nem rossz de a rajzos megvalósítás mint pl az új spiderman nem tetszik.
1.
1.
giga321
Nekem az tetszik hogy az egész úgy van megcsinálva mintha a játék csak egy forgatás lenne. Nekem bejön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...