Ingyenes kiegészítőt kap a Civilization V

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 19.
  • Letöltés
Link másolása
Bár a Civilization V így is hosszú hetekig, hónapokig elegendő szórakozást kínál, egy kis frissítés sosem árthat: a jövő héten egy új hadvezérrel és birodalommal bővül a játék, ráadásul teljesen ingyen! A Firaxis bejelentése szerint a babiloniakat is olcsóbban vásárolhatjuk majd meg.

A Sid Meier's Civilization V a megjelenésekor kapott egy Digital Deluxe kiadást, ebben plusz tíz dollárért a babiloni birodalom és vezetője, II. Nabukodonozor is játszható frakcióvá vált. A mai Irak területén terpeszkedő civilizáció az időszámításunk előtti hatodik században élte a virágkorát, a játékban a babiloni íjász az ők spéci egysége. Uralkodójukat egyébként szokták Nabú-kudurri-uszurnak is nevezni, de a Nabukodonozor nevet sokkal nagyobb kihívás kiejteni, ráadásul a Mátrixban is így hívták Morpheusék hajóját.

A jövő héttől, pontosabban október 25-től mindössze 5 dollárba kerül majd a babiloni DLC, sőt a Firaxis más kiegészítővel is kedveskedik majd: Dzsingisz kán és a Mongol Birodalom kiegészítője ingyenesen tölthető majd le, és a Civilizationben az ázsiai lovas népséggel ugyanúgy letarolhatjuk Európát, mint azt a kán valóban tette a tizenharmadik században. Na látjátok, minek ide törikönyv?

1.
1.
Top Secret
Ingyen jó ja és a babiloni DLC 1000ft se rossz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...