Új Wipeout készül a liverpooli Sony csapatnál?

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 21.
  • Pletyka
Link másolása
Nem csak a finn Remedy keres új munkatársakat, sőt nem csak ők dolgoznak vadi új, szupertitkos projekten: ma a Sony liverpooli stúdiójának álláshirdetése jutott el hozzánk, amely alapján arra következtethetünk, hogy a srácok már a Wipeout-sorozat új részét fejlesztik - a rajongók valószínűleg örülnének is neki.

A csapat weboldalán napvilágot látott hirdetés szerint "a Studio Liverpool tapasztalt és vidám (?!) vezető dizájnert keres, aki egy tehetséges és tapasztalt csapattal dolgozhat egy jól ismert versenyjáték-sorozaton". A sorozat nevét egyelőre jótékony homály fedi, ellenben úgy tudjuk, hogy a brit csapatnak a Wipeout-on kívül nincs másik hasonlóan elismert versenyjátéka.

A Wipeout utoljára 2008-ban jelentkezett új résszel: a Wipeout HD PS3-ra jelent meg, és kicsinosított grafikával, nagy felbontásban mutatta be a rajongóknak a PSP-s Pure és Pulse pályáit. A játék eredetileg letölthető formában jelent meg, de később a Fury kiegészítővel együtt lemezen is boltokba került - június óta ez az egyik első 3D-s cím.

5.
5.
mamgu
Végre kéne már egy off road változat nyitottabb tereppel , valami igazi steampunk beütéssel szakadtabb masinákkal , eddig minden túl szép és fényes , vagy valami rpg karrierfejlesztgetéssel alacsonyabb ligából a felsőbbe , az utolsó ps2-es verzió ami nem igazán tetszett próbálkozott már ilyennel de a siklók design-ja ott sem tetszett annyira a HD már jobb volt de én még mindig várok egy olyan verzióra mint amit fent leírtam .
4.
4.
TJJJ
Wipeout HD nagyon jó játék, remélem tényleg jön még Wipeout! :)
3.
3.
zsilvolgyi
Én próbáltam ps3 demót, de nem jött be.
2.
2.
Top Secret
Várjuk én asszem ps2 tetszett.
1.
1.
TEEBEEX360
Hajaj.Várom már.Egyik nagy kedvencem a psx korszakból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...