Novemberben jön a James Bond: Blood Stone

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 24.
  • Megjelenés
Link másolása
November első hete James Bondról fog szólni - mármint azok számára, akik kedvelik a brit titkosügynököt, annak kifinomult stílusát és a vodkamartinit. Ezekben a napokban minden platformon beugorhatunk a 007-es mellé: a Nintendo-platformokon az új GoldenEye-ban, míg a HD-gépeken a Blood Stone-ban.

Az már korábban kiderült, hogy az új GoldenEye 007 november első hetén kerül boltokba, azt azonban csak most erősítette meg az Activision, hogy az autós jeleneteket is tartalmazó Blood Stone is azokban a napokban, egészen pontosan november 5-én jelenik meg.

A PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készülő játék Bondját ugyan Daniel Craigről mintázták, az új résznek nem lesz köze a filmekhez, és egy eredeti sztorival lepi majd meg a rajongókat. A Project Gotham Racingről ismert Bizarre Creations nem tagadja meg a múltját, s autós üldözésekkel is feldobja az akciójátékot: igaz, az előzetes információk szerint az összjátékidőnek mindössze a 10 százalékában vezethetünk majd.

Rossz hír azonban, hogy a VG247 értesülései szerint nem lesz lehetőségünk vásárlás előtt kipróbálni a játékot: a készítők nem terveznek a megjelenés előtt demót kiadni belőle.

8.
8.
kerekeske
A nagy Cod előtt éppen jó lesz bemelegítésnek.Az előző is kellemes volt,biztos fejlődtek is egy-két éve.Második vonal,de nem degradálni akarom,jó ez.Ami gond,az ár.Az előző is 11 rugóért jött,ez túlzás.Normál 5-6 ezer lehetne,rengetegen megvennék.Persze tudom,óriási meló van benne,járulékos költségek.Nem tehetnek róla,hogy a mi lóvénk,csak egy fakó matrica. Na ok,ez már egy másik játék.Tibor
7.
7.
Macifasz
#2: Azért, mert te nem érted miért csak lövöldöznek az első fél órában, az nehogy már a film hibája legyen.;-)
6.
6.
Lada1200
#2: sztem csak annyi volt a baja azal hogy túl rövid volt...
1 nap alat ki lehet tolni...
ez z én véleményem..:D
Minden jót:)
5.
5.
P@tr!k
Szerintem az Everything or Noting és a Nightfire lett a legjobb 007 játék...de ez sem néz ki rosszul! :D
4.
4.
Top Secret
#2: Ízlések és pofonok nekem bejött de az autós részt nem tudom miért kell erőltetni!
3.
3.
zsilvolgyi
2.
2.
givi6
#1: nekem nem tetszett!! hogy lehet annyira szereteni , bocsika de én nem értem....
remélem ez jobb lesz mint az előző, számomra elég uncsi volt a játék, semmi érteleme--ez egy dolog de olyanokkal probálták faldobni a játék mint a jo bunyos jelenetek, amik elég bénára sikerültek.... most azzal kecsegtetnek hogy lesz autos rész... de csak a 10% a játéknak... az előző rész is elég rövid volt.. egész nap ott kockultam a gép előtt, és anap kijátszottam... mondom , , akkor most mivan? vége?
vagyis annyi autos rész lesz benne mint amilyen gagyi lesz a játék...
de z kész vicc, a régi james bond filmeknek volt volt értelme, erre megjött ez a quantum csandje vagy valami, az első fél ora lövöldözés volt :D
a játék is kb ilyen....
1.
1.
Top Secret
Várjuk!Nekem az előző James Bond is tetszett!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...