Move-os játékon dolgozik a Street Fighter atyja

  • Írta: InGen
  • 2010. október 27.
  • Érdekesség
Link másolása
A Street Fighter-sorozat egykori producere, Noritaka Funamizu bejelentette, hogy egy teljesen új projekten dolgozik, kifejezetten a Playstation Move-ra. Vajon mi történik, ha a verekedős játékok egyik nagy alakja ráteszi a kezét napjaink legjobb mozgásérzékelős technikájára?

A 2D-s Street Fighter játékokért felelős Noritaka Funamizu elmondta, hogy már egy ideje egy olyan játékot fejlesztenek, melyet kifejezetten a Move képességeire szabnak. "Egyelőre még nem jelentettük be a cuccot, szóval nem mondhatok el túl sok részletet" - kezdte nem túl bíztatóan a producer.


Ami érdekesebb, hogy első látásra nem tartotta kifejezetten jól használhatónak a Move-ot: "Viszont ha megnézzük a beépített szenzorait (gyorsulás, szög, stb.) akkor rájövünk, hogy egy igencsak jól felépített mozgásérzékelős kontrollerrel van dolgunk. "

Funamizu emelett elmondta, hogy kifejezetten nagy rajongója a Nintendo 3DS-nek, főként azért, mert szerinte a cég nagyon eltalálta a hardvert: "Nem túl gyenge, de nem is túlságosan erős, ezért nagyon könnyű fejleszteni rá." Éppen ezért az úriember leporolja az egyik régi ötletét, amihez a sima DS már gyenge volt, viszont a PSP felépítése pedig nem volt megfelelő a megvalósításhoz. A Nintendo 3DS tökéletes lesz a célra, legalábbis Funamizu szerint.

3.
3.
ChainGun112
de ez hogy működne? 2 move kapcsolóval kellene? és azzal hadonászni? akkor már inkább kinect. :D az még életszerűbb is. SZERINTEM!
2.
2.
zsilvolgyi
A verekedős játékok nem igazán jönnek be, de erre kíváncsi vagyok.
1.
1.
Top Secret
Szerintem elég lenne egy SF4 Move edition!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...