3D támogatást kap az Enslaved, DLC érkezik

  • Írta: zoenn
  • 2010. október 29.
  • Letöltés
Link másolása
Még ebben az évben kiélvezhetik méregdrága 3D-tévéjük tudását az Enslaved tulajdonosai, ám a 10 dollárt kóstáló letölthető tartalom nem csupán erre lesz jó, hanem egy új sztoriszálat is kapunk a pénzünkért. A Pigsy Perfect 10 névre keresztelt csomagban új fegyverek, gránátok is megtalálhatóak lesznek.

A Namco Bandai frissen jelentette be, hogy az Enslaved nyújtotta örömök kiegészülnek. Az Xbox 360 tulajok 800 MS pontért, míg a PS3-mal kacérkodók 10 dollárért tehetik magukévá a Pigsy Perfect 10 DLC-t. A sztereoszkópikus 3D megjelenítés csak az egyik finomság, amihez hozzájutunk, hiszen a történet - eleddig szokatlan mederbe n- folytatódik tovább.

Az új helyszín a Titan Graveyard névre hallgat, az alapjátékkal megegyező minőségben tálalva, ha van egy 3D tévéd, be kell szerezned, mert a silány felhozataltól eltérően az Enslaved nem csak a falnak beszél.

A Pigsy játékmenete eltér az eddig megszokottaktól, sokkalta dinamikusabbnak ígérkezik, szinte egy másik játékot kapunk. Középpontban a lopakodás és a tökéletes célzás lesz, trükköznünk kell a cél érdekében, mesterlövészpuskánkra hagyatkozhatunk a távoli ellenfelek ellen, míg a tömeget új gránátokkal oszlathatjuk fel. A Trouble Vision segítségévél juthatunk ki a slamasztikából sok esetben, de szerencsére velünk lesz hű társunk is.

Még az év folyamán rátehetjük a mancsunkat, az első trailer is napvilágot látott már:

4.
4.
zsilvolgyi
Nem igazán jött be ez...
3.
3.
Vopesz
Tv-hez adnak szemüveget. Kettőt, ha szerencséd van...
2.
2.
NECROSMOKE
#1: Szerintem nem,azt te kell megvedd külön.
ON: Amugy a demó nekem nagyon bejövős volt.
1.
1.
Zieg
na én ezt most nem értem. ezzel az otthoni 3d vel kicsit le vok maradva. Veszek egy 3Ds led tvt leszedem ezt a dlct és 3dben lesz itthon a szobába a játék? de gondolom a tvhez adnak szemüvegeket is igaz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...