Gyengén fogy az EA Sports MMA

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 4.
  • Biznisz
Link másolása
Az Electronic Arts elismerte, hogy az EA Sports MMA játék nem kezdett jól, az eladási adatok szerint "lassan fogy", a naturális ketrecharc nem éppen a várt eredmények szerint vetette meg a lábát a cég palettájában. Az EA viszont továbbra is optimista, szerintük rá fog találni a közönség.

Egy új frencsájz indítása igen kockázatos vállalkozás, még egy olyan kiadónak is, mint az EA, aki az MMA-t nem titkoltan a THQ UFC sorozata ellen küldte harcba. A térnyerés igen lassú ütemben halad, s mint ahogyan azt John Schappert, a cég megmondóembere elmondta, az MMA nagyszerű bemutatása a remek harcosoknak és az innovatív online funkcióknak. Így számolt be a játék eddigi teljesítményéről:

"Ez bizony lassú kezdés, de optimisták vagyunk arra nézve, hogy a játék rá fog találni a harcot kedvelő közönségre a karácsonyi időszakban."

Bár az MMA nem került be az eladási listák első tíz helyezettje közé sem - az Egyesült Királyságban pl. a 23. helyen nyitott -, a kritikusok viszont jól fogadták, egyedül a fogyasztókra kell még várni, hogy felfedezzék a műfajban rejlő lehetőségeket.

47.
47.
zsilvolgyi
Demó alapján elég fos.
46.
46.
dcarnold
srácok érdemes megvenni szerintem és több ismerösem szerint is nagyon fasza főleg egymás ellen á meg lehet halni nevetésben :D (legalábbis mi ezt csináltuk):D
4.
4.
Oliv3r
pedig olcsóbb is mint más új játék. majd a hónapban igyekszem én is beszerezni.
3.
3.
tjames
nagyon korrektül véleményezted szerintem, felesleges ezért szabadkoznod. Tök igazad van!
2.
2.
FU€GO
Nekem mindkettő megvan.Az UFC taktikásabb picit és jóval lassabb.A földharc is jóval nehezebb benne de nagyon jó.Az EA MMA-je gyors játék könnyű a földharc és a többi mozdulat is nagyon könnyű.Szerintem aki nem akar taktikázni az ellenfél bunyósa ellen és a gyors bunyóra vágyik annak az EA MMA való aki viszont szereti a lassabb bunyót akkor UFC.Mindkettőt toltam és nekem ez a véleményem,de ez csak az én véleményem és nem fogok vitázni.Én így látom és ennyi.
1.
1.
tjames
Lassan kezd hát. Ugyanis lószar reklámot nem kapott a megszokottakhoz képest.
Pedig sokkal jobbnak tűnik a demó alapján, mint az UFC.
Én biztos meg fogom majd venni!....nem most, de később biztos!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...