Csúszik a Bodycount megjelenése

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 5.
  • Csúszás
Link másolása
Fél évet legalább késni fog a Codemasters legújabb FPS-e, a Bodycount. A fegyverpornóként is becézett játékot fejlesztő csapat egyik fejese lelépett, ez hátráltatja a munkálatokat - aggodalomra azonban nincs ok, a Codemasters szerint a játék el fog készülni, csak egy picit csúszik a megjelenése.

Valami azonban nincs rendben a Codemasters guildfordi stúdiójánál: júliusban lelépett a Bodycount vezető dizájnere, Stuart Black, most pedig Adrian Bolton, a csapat vezetője hagyta el a céget. Ennek következtében a Bodycount megjelenését eltolták, így az a jövő év eleje helyett csak nyáron kerülhet boltokba.

A kiadó vezérigazgatója, Rod Cousens szerint azonban nincs ok aggodalomra, Bolton távozása és az ebből fakadó késés nem veszélyeztet semmilyen általuk kiadott tartalmat, és a Bodycountot is be fogják tudni fejezni: "Bolton elment, de nem gondolom azt, hogy a cég egy ember körül forog. Ha én mondanék le, akkor sem valószínű, hogy a cég összeomlana - valaki betölti majd az üres helyet. Nem értem, hogy mindez miért veszélyeztetné egy jól haladó termék, egy jól menő stúdió vagy cég életét."

A Bodycount bejelentésekor még Stuart Black állt a játék mögött, az ő fejéből pattant ki az ötlet, amely alapján a játék gyakorlatilag a 2006-ban PS2-re és Xboxra megjelent Black szellemi utódja lehet. Az, hogy a Codemasters Guildfordnál belső nézeteltérések lehetnek, már Stuart Black távozásakor is felmerült. 

20.
20.
zsilvolgyi
19.
19.
wigyory
A Black jó kis game, erre is kiváncsi vagyok.
18.
18.
KD
nembánom h eltolták a megjelenést mer a legutóbbi gameplay videók elég gagyik voltak... viszont mivel imádtam a black- et nagyon szurkolok h ez is jó legyen
2.
2.
Mortis
Ez direkt egy olyan játék lesz, amit az ember akkor vesz elő, ha ki akarja kapcsolni az agyát. Nem érzi meg a játék Bolton távozását. Szerintem.
1.
1.
X360_FaNbOy
Hmm..pedig jó lett volna a tavaszi szünetre..:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...