November végén rajtol a Perpetuum

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 9.
  • Megjelenés
Link másolása
A magyarországi székhelyű Avatar Creations bejelentette, hogy november végén fognak felbőgni a Perpetuum szerverei - bocsánat, szervere, mert hogy a robotos MMORPG egyik különlegessége az lesz, hogy minden játékost egyetlen szerverre, s így egyetlen játékvilágba terelnek majd a készítők.

Öt évig fejlesztették, tizennyolc hónapig tesztelték, mire végül finisbe értek a Perpetuum munkálatai. Az első magyar fejlesztésű MMORPG november 25-én indul el, de ha kiváltjuk a korai hozzáférést, akkor egy teljes héttel korábban, november 18-án belevághatunk a titokzatos Perpetuum Projektbe. A speciális előfizetés amolyan grátisz azoknak a játékosoknak, akik már jó előre bizalmat szavaznak a játéknak, hiszen ez a hozzáférés pontosan annyiba (8,95 euró) kerül, mint a szokványos havidíj fog - emellett 37 napi játékidő és 4 hétnek megfelelő extra fejlesztési pontot is magában foglal.

A Perpetuum története a nem túl távoli jövőben játszódik, amikor egy különös természeti jelenségnek köszönhetően energiát, információt és elemi méretű eszközöket tudunk a tér bármely pontjára eljuttatni. Új Földszerű bolygót fedezünk fel, s bár a rajta található energiaforrás csábító, a planéta nem lakatlan: a játékos a kolonizációra indított Perpetuum Projekt részese lehet majd. Tavaly októberben Chocho mester a fejlesztőknél járt, itt részletesen beszámolt minden tapasztalatáról.

3.
3.
Ecneb
#2: Így van, bár minden magyar ennyire hasznossá tenné magát mint ők!
Részese voltam a bétának, de hiába játszottam hónapokat, nem ragadott meg, uncsi volt, és mint ahogy Johnie elmondta se látványvilág, se a fight rendszer nem volt olyan nagy extra, és maga a világ is kicsinek mondható! Legalábbis személy szerint azt szeretem legjobban egy mmoban, hogy órákat el lehet rohangálni a szebbnél szebb helyeken...de ez már az én bajom.
Még egyszer grat a magyaroknak :P
2.
2.
JoHnNiEE
hát, kipróbáltam, de vhogy nem ragadott meg ez az egesz mecha fight, se a látványvilág, meg a gameplay se, de mindenesetre grat a hazai termékért
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...