Megvan a Halo 2 mozifilm írója

  • Írta: Isaac
  • 2005. február 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A Microsoft állítólag leszerződtette Alex Garlandot, hogy rábízza a Halo film történetének kidolgozását, ami mindkét játékból fog tartalmazni történeti szálakat...

A „28 nappal később” forgatókönyvíróját választották...

A Microsoft állítólag leszerződtette Alex Garlandot, hogy rábízza a Halo film történetének kidolgozását, ami mindkét játékból fog tartalmazni történeti szálakat, adta hírül a Variety. Garland nevéhez olyan munkák fűződnek, mint a brit zombifilm, a „28 nappal később”, vagy a Leonardo DiCaprio nevével fémjelzett „A part”. Habár Garland mindkét alkotásban együtt dolgozott a Trainspotting által híressé vált Danny Boyle rendezővel, az ő neve egyelőre nem merült fel a film kapcsán.

A forgatókönyv elkészültével elküldik azt a nagyobb hollywoodi stúdióknak, ekkor a Microsoft – ami a Halo fejlesztőjének, a Bungie-nak a tulajdonosa, - állítólag ki is lép majd a filmkészítés további menetéből. Megbízható források szerint a Bungie rendkívül magasra tette a mércét a film minőségét illetően. Okkulva az eddigi játékokból készült filmek esetéből, ez a legjobb, amit tehetnek.

8.
8.
fojesz
Meg annyit, hogy ő csináltatta a Windowst :D
7.
7.
Daks
bill bacsirol annyit hogy a dungeon sieget uwe boll urral filmesiti meg... :S
6.
6.
Ca$h
Ahogyan a Bunige-t es Bill bacsit ismerem, nem fognak merni szart kiadni a kezuk kozul... bar ki tudja? De szerintem ez lesz az elso film, ami me fogja torni a jeget... Egyebkent a Resident Evilek sem lettek olyan rosszak... Vagy igen?
3.
3.
fojesz
Hát igen... nem túl sok jól sikerült dolog jött ki... Sztem a Tomb Raidert is szépen elszúrták...
2.
2.
badguy
ideje is lenne ha valaki végre megmutatná hogyan is kell egy játékot a filmvászonra álmodni.
1.
1.
fojesz
Reméljük tényleg jó lesz. Kár lenne egy ilyen jó játékért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...