Gran Turismo 5 - megjelenési dátum, videóáradat

  • Írta: InGen
  • 2010. november 10.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, tényleg megvan az évek óta halogatott autószimulátor végleges megjelenési dátuma, mely ráadásul még erre a hónapra esik. Ezzel párhuzamosan egyre több felvétel jelenik meg az interneten arról, ahogy néhány szerencsés már otthon tolja a játékot.

A Sony hivatalos indiai terjesztője erősítette meg, hogy november 24-én végre rászabadulhatunk a versenypályákra. Ez pedig duplán örömhír, lévén India a Sony európai részlegéhez tartozik, ami azt jelenti, hogy valószínűleg nálunk is ezen a napon válik elérhetővé az anyag! Néhány szerencsés persze furcsa módon már az otthon melegében tolja a Gran Turismo 5-öt, s erről nem restek felvételt készíteni sem. Ezekből csemegézünk most:

Intró:
 
Menürendszer:


Fejmozgás követés (EyeToy kamerával):


Olajcsere:


Esős verseny (állatul néz ki):

53.
53.
kevinbutler
#51: Vannak elvárásaim és amit a játék fel tud mutatni azzal elégedett vagyok nem tudom mit kéne leírnom még, ezzel a kommenteddel pedig minősítetted magad szerinted megijedek vagy mi, hogy megpróbálsz oltogatni? A játéknak pedig ezernyi rajongója van nem hiszem, hogy mindenki igénytelen lenne.
52.
52.
Tyebeca
#49: Nem szeretnék ezen tovább vitatkozni de ezidáig a Gran Turismo egyet jelentett a minőségi vezetési élménnyel. Nem voltak benne hatalmas efektek de igyekeztek a legtöbbet kihozni a konzolból grafikai és az autó fizikai viselkedése terén. Azt meg kell hagyni hogy hatalmas lesz a kocsi választék, talán ennyi nem is kellett volna és inkább mindegyik törhetett volna, lehetett volna brutális belső nézet de mégis jó érzés lesz újra vezetni 90'-es Celica-mat amelyet már pár éve eladtam mert ugye persze hogy benne van a kocsilistában. Én várom mert én sosem csalódtam a szériában és tudom hogy most sem fogok.
Csak úgy megjegyzem hogy nekem a Prologue és a Time Trial is tetszett. Egyszerűen jó volt őket vezetni. Akinek meg nem a szíve csücske ez a sorozat az nyugodtan elhúzhat máshova. Nem kell aki megmondja nekünk a tutit. Abból van elég.
51.
51.
gamma
#50: te sötét! felhívnám a figyelmedet hogy a paraszt az nem sértő szó, pont hogy te vagy a paraszt mert pont te vagy az aki beéri az egyszerű megoldásokat, ha beszológatni van kedved menny ki az utcára és ott mond valakinek a képébe te rohadék geci, ne ide írogass hülyeségeket mert te mint fanboy csak annyit tudsz kommentelni hogy áhh tuti megveszem meg húú dejó mennyit kell még várni jaj neked semmilyen elvárásod nincsen egy játékkal szemben az igényes szót még távolról sem ismered, szimulátort meg még életedben nem próbáltál stb stb
50.
50.
kevinbutler
#44: Hát elég szubjektív, hogy milyen a fizika de erős árkádnak semmiképp se nevezhető ne hülyülj már a gumifüsttel és társaival sincsenek semmi gondok másba már nemis lehet belekötni a 4. részben nem ilyenek a pályák a végére pedig odaírni, hogy ezért még pénzt is kérnek elég paraszt dolog
49.
49.
gamma
#47 #48 igazad van, a béna fanboyok meg nem mások mint igénytelen csírkék akik nem látják a részleteket, és mindenre ami csilli villi az már fú de állat kategória, ők azok akik elvannak ájulva egy árkád nfs-től nem hogy még egy ilyen gt-től amire vártak 5 évet
48.
48.
TEEBEEX360
#45: Majd várjuk meg míg kijön mert egy ilyen fos vidiben nem igazán látszik hogy jó lenne.Sőt elég szánalmasan fest ahhoz képest hogy mennyi ideig fejlesztették.Ja és ne hasonlítsd ehhez a Forma 1-et mert két külön világ.
47.
47.
TEEBEEX360
#41: Azért az hogy erős arcade,ez nem így van.Csak tudod nem érdemes felhozni ezeket a hibákat mert jön a sok fanboyka és úgyis megmagyarázza a dolgokat.Nem érdemes vitázni.Ha te azt mondod hogy szögletes a kerék azt úgyis megmagyarázza hogy nem az.Szóval nem érdemes!
46.
46.
Tyebeca
#45: Na itt a következő páciens. :-D

Az F1 elbujhat tudod hova. Mire kijavitjak az F1 hibáit addik kijön még 2 Gran Turismo :-)


45.
45.
jakesz101
Nemtudom aki ezt a felvételt jónak ítéli meg nem látta még a forma 1 2010-ben a esős pályát!!! itt törke fos mert mintha nem is lenne esős a pálya, jó igaz csúszik de hogy néz ki? nem is vizes könyörgöm!!!a forma 1 2010-ban igaz sok bug van! de még így is százszor elveri ezt a játékot. bár sztem alig nevezhető annak! és bocsi de milyen játék az amit évekig fejlesztenek, nemnagyon változott benne semmi, a grafikáltól nem esek hátra, ennél van ezerszer jobb játék, sztem nem éri megvenni 1 példányt sem!
44.
44.
mamgu
#41: Nem értem miért paraszt ő ezért a fizikával pedig igenis bajok voltak a kezdetektől szerintem is , főleg a fronthajtásos autók mozgásával volt mindig a baj( itt az alul-felül kormányzásra gondolok) bár az utolsó rész már jobb volt de én csak egy játékot ismerek ami mindegyik autó mozgását viszonylag jól modelezi a TOCA . Félreértés ne essék mindezekkel együtt én is imádom a GT sorozatot mert a látványát nem sok más múlja felül . És marha jól néz ki az eső is .
43.
43.
kevinbutler
#41: az év kommentje :D nagy paraszt lehetsz
42.
42.
Tyebeca
#41: Ecsém látszik hogy értesz hozzá :-D
41.
41.
gamma
érdekes hogy most az eső miatt nyafogtok hogy milyen a megvalósítás, amikor meg a porzásról meg a gumifüst megjelenítést pofáztam senkit sem érdekelt úgy álltalában, és szeritnem a fizika sem szimulátorhoz méltó ez inkább valami erős árkádnak felel meg, amúgy meg nemtom mit fejlesztgettek ennyi évig de a pályák ugyan olyanok mint a 4. részben szóval + az említett hibák, hát nemtom! és még pénzt is kérnek érte... na de akinek jó így az el lesz vele jó pár évig
40.
40.
KIM666
Jóó lesz,de már nem bírom kivárni
39.
39.
XDannyL
xD Nálam is pont ugyan ilyen LED TV van :D ( Kár h nem 3D-s :(( )

#21: Az már tutira javítva van (ez egy régebbi videó)
38.
38.
Tyebeca
#21: Nincs azon semmi furcsa. Az első üvegre eső az oldalsó üvegre hó vagy jeges eső esik :-D
Tuti javitani fogjak mert ez igy érdekesen fest. Oldalt elég lenne pár elcsurgó esőcsepp, de nem ennyire túlzásba vinni. Majd meglássuk élőben.
37.
37.
TEEBEEX360
#21: Nem csak te vetted észre.De én már nem mondok semmit mert a végén levágják a fejem hogy hogy mertem szidni a tökéletes játékot:D HDMI kábel ide vagy oda akkor is furcsa és ocsmány.De majd kiderül élőben milyen.Várom majd a tesztet.Kivi leszek rá.Persze akkor se fogom megvenni.
33.
33.
bzsp
már épp ideje volt :D most már csak nem tolják tovább.
32.
32.
Binder
Köszi InGen...gyorsan meg is nézem...mielőtt ezt iso törlik...
Ne röhögjetek...de tudjátok mi jutott eszembe az intró nézése közben? A Dallas eleje...xD Full olyan a hangulata a képi anyagnak (az elején)...xD
Első 2 percben még aszittem valami vaskohászati szimulátor videója...xD
Lementek egész az alapokig...látod kisfiam...így készül a autó...hávicméd...különkiadás...xD
Meg ez a zene alatta...nyugtassatok meg hogy ez csak azé van, hogy a Sanyi nehezebben bukkanjon rá a hanganyagra a skennerével. :0)
No érdemes 4.12-őhöz belehúzni, mert onnan kezdődik az érdemleges rész...
31.
31.
InGen
Ehh, tényleg szedegetik le a videókat sajnos :( Az intróból beraktam egy új változatot, ami még fenn van.
30.
30.
Binder
Fa*a...későn érkeztem...én már csak 2 videót láthattam...a töbit törülte a Sanyí...xD
Amúgy eredetileg a hónap első napjaira igérték, csúsztatták, de már kész, akkor minek várni még 14 napot??? Mire várjunk még 2 hetet??? Idevele...nem a YT-os videókat kell eltüntetgetni...erre van idejük bas****ák meg...Grrr...xD
Amúgy meg ez sem igazi hivatalos dátum...ezt is csak valaki mondta...de hivatalos úton még nem jelentették be...xD
29.
29.
dzsiádzsó
hmm régi finom gt4-s elemek, talán kicsit túl sok is :D, amúgy minőségi stuff az biztos, de menű bitang lassan tülti be a dolgokat : O
28.
28.
simon 555
arról már tudni valamit,hogy mind az 1000 autoban lesz e belső nézet?
mert hallottam néhányaktól olyanokat,hogy csak a 200 prémium autoban lesz belső nézet a tobbiben nem....
27.
27.
Ecetes sajt
Elég szépen néz ki :)
Bár én sose próbálom ki mivel boxom van és azon hasonló kaliberű talán a Forza 3, de ez szerintem sokkal jobb lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...