Soron kívül kaphatunk új LittleBigPlanetet

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 11.
  • Pletyka
Link másolása
A LittleBigPlanet 2-re ugyan még várnunk kell, azonban ha hihetünk a pletykáknak, nem maradunk sokáig Sackboy nélkül: az ausztrál korhatár-besorolással foglalkozó szervezet szerint készül egy másik új rész is, azonban ezt minden bizonnyal csak a Move-tulajdonosok élvezhetik majd.

Ha a Media Molecule tudja tartani a lépést, a LittleBigPlanet második részére már alig néhány napot kellene csak várni, azonban a játék csúszik, mégpedig januárig, ezért még van néhány hét, míg végre újra eljátszogathatunk a derék BabzsákFiúval. Vagy mégsem?

A Siliconera cikke szerint az Australian Ratings Classification Board (akik többek között megmondják, hogy Ausztráliában melyik játék, kinek való) már szemügyre vehette a Sackboy's Prehistoric Moves nevű játékot, amelyet a Media Molecule közreműködésével a Supermassive Games fejleszt. Bár a hivatalos bejelentésre még nem került sor, az szinte biztosra vehető, ha a játék megjelenik, akkor Move-exkluzív lesz: erre nem csak a cím, de az is enged következteni, hogy a Supermassive fejlesztette a Start the Party! és a Tumble nevű Move-játékokat is.

Ez a lépés a Sony-tól sem lenne meglepő, már ha azt nézzük, hogyan gondolkodnak a kiadók az efféle - főleg casual piacra szánt - mozgásérzékelős kontrollerek kapcsán: korábban a Nintendo Wii-re is több olyan játék jelent meg, amelyek valamelyik nagyobb, hardcore címet dolgozták fel egy minijáték-gyűjteménnyel.

3.
3.
Hát, szomorú vagyok. LBP-t pl. nagyon szeretnék pc-n. Ez az egyik ami a PS3 kínálatából leginkább kellene. Régen pl. a Crash Bandicot, Abe's Oddysee simán jöttek PC-re. Igazán megtehetné a sunyi, hogy legalább nekünk áttolják, ha már boxra nem és így maradna egy részleges exkluzivitás is :)))
2.
2.
zsilvolgyi
#1: Én se. Maradjon a jó öreg kontroller.
1.
1.
NECROSMOKE
Hát Move-al nemtom elképzelni Szekbojt irányitani e biztos fain lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...