Harry Potter elindul a Halál ereklyéiért

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 12.
  • Videó
Link másolása
Néhány országban már a jövő héttől vetíteni kezdik a legújabb Harry Potter-filmet, vele párhuzamosan pedig boltokba kerül a játékadaptáció is. A Halál ereklyéi az eddigi legdarkosabb rész, ennek megfelelően a játék is akciódúsabbnak ígérkezik - igaz, ez az új trailerből nem látszik annyira.

A Harry Potter utolsó kötetének filmváltozatát két részre bontotta a gyártó, ami bizonyára sokakat ellenszenvvel tölt el, esetleg hidegen hagyja őket, azonban az is biztos, hogy a rajongók tűkön ülve várják már az utolsó két fejezetet. Némi csúszás után a Halál ereklyéi első fejezete a jövő héten (nálunk november 25-én) kerül mozikba, míg a befejezés jövő nyárra várható.

Lesz játék is természetesen, PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra (ez esetben a Kinect is támogatott), Wii-re és DS-re. Az új részben már nem kell a kviddiccsel szöszölnünk (bár meggyőződésünk, hogy ez volt a Harry Potter-játékok egyik legélvezetesebb része) és bájitalokat főznünk, a hangsúly az akción lesz. Az új trailer ebből sajnos nem sokat mutat, a videó inkább a dramaturgiára összpontosít, íme:

13.
13.
Berencsit
ha azt mondanám hogy hangulatos kis videó, erősen túloznék .:)
12.
12.
bzsp
#6: jaja, egy csomó dolgot kihagytak, kíváncsi vagyok ezt hogy oldják meg.

az meg a másik, h aki nem olvasta a könyvet, csak a filmet látta, annak elég kusza a történet.
11.
11.
torppapa5
#6: Ez sajnos igaz, de az utolsó részt remélem nem cseszik el és két nagyon jó filmet fogunk látni. :) Akik olvasták a könyvet: SPOILER Ti is észrevettétek a játék és filmtrailerekből hogy Dobby most megint eléggé sokat fog szerepelni a filmben? Szerintem megpróbálják újra megszerettetni a nézőkkel Dobby karakterét mielőtt meghalna, de 100% hogy nem tudnak majd akkora sikert elérni ezen a téren mint a könyvben. :( A könyvben van pár szereplő akit én nem öltem volna meg(pl: Fred és Dobby), így is eléggé véres és szomorú a történet a végére. :( SPOILER VÉGE
10.
10.
Mortis
A film az egyszerű mozinézőnek tetszeni fog. Az igényesebbje megjegyzi, hogy rossz film. A könyv rajongói(amilyen én is vagyok), köpdösi és lehúzza, de csak be fog ülni a moziba, mind a két részre és egy kiadósat fog bosszankodni, hiszen jó feldolgozásra annyi esélyt látok, mint egy Oscar díjas szuperhősös mozira. Látványfilmnek el fog menni, mondjuk az biztos.

A játék: EPIC FAIL!!!
9.
9.
TEEBEEX360
#1: Ne is mond!Mekkora lenne már?Ha lenne ilyen vennék azonnal Kinect-et:D:D

Amúgy ez a játék nem tetszik annyira.Jah és nagyon nem biztos hogy ez lesz az utolsó harry potter film.Mivel októberben bejelentette J.K. Rowling hogy lehetséges hogy lesz még könyv.De most egyenlőre hagyja őket.Elvileg még 3 kötetre való ötlete van még hogy mi történt harryékkel a 7. könyv után.
8.
8.
Szerkesztés gomb ? :) Amúgy a trailernek nagyon kellemesre sikeredett, nem kicsi hangulata van. Van benne egy kis STALKER, RTCW feeling, nagyon jó ! :) Viszont a karakter animáció botrányos. Nem mondom, de mind tudjuk ki, a végén olyan képet vág, mint Gollam a Gyűrűk urából amikor sündisznót vacsorázott és épp most készülne sz@rni :))))
7.
7.
Háááát. Filmből az utolsó annyira nem érdekelt, hogy meg sem néztem. Az előtte lévőn szó szerint elaludtam a moziban, asszony először csak röhögött mielőtt felkeltett volna (kedves:). Ami meg előtte volt arra meg egyszerűen nem is emlékszem, pedig híresen jó a film memóriám. :/ A játékokról nem tudok mit mondani, kb. 10 perc próba volt mindegyik, aztán annyiban maradtak. Talán a legós volt egy kicsit élvezetesebb (max. fél óra) számomra...
Nem, azt hiszem nem vagyok/leszek harrypotterfan... :/
6.
6.
tjames
Nehéz lesz könyvhűen befejezni szerintem, mert az elmúlt részek alatt egyre inkább eltávolodtak az eredeti szoritól. Az utólsó rész már köszönő viszonyban sem volt a könyvvel.
5.
5.
bzsp
#1: az tényleg poén lenne :D szomszédok összefosnák magukat az biztos. én speciel örülök neki h két részes lesz a film, remélem így be tudják normálisan fejezni.
4.
4.
Joc1
gondolom ha a filmet 2 részre osztják akko a játék is 2 részes lehet, nem??

amúgy a 6. résznél már jó fele jártak az akciósítással, az 5. részt azt egyszer végigvittem meg is untam :(
de a kviddics az tényleg jó volt, már majdnem epilepsziás lettem amikor minden kitüntetést megszereztem a félvér hercegben
2.
2.
daenath
#1: Es a szomszedod kihivna a dilidokit mert nem tudna mi tortent a szoszed sracal, zagyvasagokat ordibal naphoszat :)))))
1.
1.
tjames
NA ezt a játékot kipróbálnám Kinecttel!
Az lenne még a tuti, ha nagvezérlés is lenne hozzá.... Üvölteném a nappaliban, hogy SZERPENSZORTIJÁ, meg hogy EXMEMÓRIJÁM, meg VINGÁRDIJUMLEVIJÓÓSZÁ. Nagyon állat lenne :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...