Superman csatlakozik az EA birodalomhoz

  • Írta: Isaac
  • 2005. február 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy Superman témájú játékra először 2003-ban fogalmazódott meg az igény, és az EA Tiburon lassan tehetségkutatásba kezdett.
A játékkiadó nyilvánosságra hozta a jővőbeni terveket.

Egy héttel azután, hogy az Electronic Arts nyugati parti részlege 60 embertől vált meg, máris újabb project indult, ezúttal floridai központtal.

Egy Superman témájú játékra először 2003-ban fogalmazódott meg az igény, és az EA Tiburon lassan tehetségkutatásba kezdett. Az oldalukon található tájékoztatóban kifejtik, hogy tárt karokkal várnak designereket, producereket, és művészeti szakembereket, hogy ők dolgozzanak a játékon. Mióta az EA 2003-ban megszerezte a jogokat, ez az első megbízható információ egy Superman játék készitésével kapcsolatban. Kérdésünkre a Microsoft szóvivője megerősítette, hogy a megjelenés dátuma attól függ milyen ütemben halad az új csapat a fejlesztéssel.

Az EA-nek ez a részlege főleg sportjátékokkal foglakozott idáig – az ő nevükhöz fűződik a legendás Madden sorozat is - , így ez lehet a stúdió első más stilusú játéka. A fejlesztők listájából úgy tűnik, akció játékról van szó, de nem tudhatjuk, mivel semmiféle hivatalos közlés nem látott még napvilágot. Bár a stúdió szerint : „Minden megváltozott! Az EA Tiburon ezúttal egy akciójátékot fejleszt…Supermannel…”

A licensz, amit 2003-ban szereztek a Warner és a DC Comics vállalatoktól, nemcsak a képregényre és a Tv-sorozatra terjed ki, hanem minden olyan jövőbeli filmre is, amelyben szerepel a kedvelt szuperhős.

Érdekes lehet még, hogy a filmet – "Superman visszatér" a címe - 2006-ra ígérik az alkotók, a rendezője Bryan Singer lesz, Lex Luthort pedig Kevin Spacey alakítja majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...