FIFA Street képek

  • Írta: Isaac
  • 2005. február 6.
  • Képek
Link másolása
Minden ember életében eljön a pillanat, mikor úgy érzi, elszállt felette az idő, és már nem érti meg azokat a dolgokat, amiket a fiatalok menőnek találnak.

Minden ember életében eljön a pillanat, mikor úgy érzi, elszállt felette az idő, és már nem érti meg azokat a dolgokat, amiket a fiatalok menőnek találnak. Amikor legutóbb figyeltünk egy Fifa Street-el szórakozó srácot, pontosan ez volt az érzésünk.

A FIFA Street a legnépszerűbb futball-sztárokkal együtt ezúttal az utcára vonul ki. Ha a foci világát vesszük alapul, akkor a Street egy kilógó mezzel büszkélkedő, pacuha suhanc, akinek látszanak a lábszárvédői, mivel lejjebb húzta a sportszárát. Vagy kicsit érthetőbben a Fifa Street olyan…városias.

Tehát néztük ezeket az ismerős sztárokat, ahogy olyan trükköket mutatnak be, amitől minden focirajongónak megdobban a szíve, miközben valami érdekes férfihang ( éppenséggel Mc Harvey az illető a UK Garage nevű formációból) olyan dolgokat ordit, mint pl. „ Ez a csapat hú, de menő, mert angol zászlóba öltöztek”, és rájöttünk, hogy mi már túl öregek vagyunk az ilyesfajta dolgokhoz. Vagy ez történt, vagy mégse annyira király a játék, de ezt nem tudhatjuk biztosan…

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...