Februárban jelenik meg a LEGO Star Wars III

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Megjelenési dátumot és egy új fejlesztői videonaplót kapott a LEGO Star Wars harmadik része. Az új LEGO-játék a Star Wars animációs sorozata alapján készül, emellett pedig több újdonsággal is várja a rajongókat; annyi már most tuti, hogy talán ez a leghangulatosabb epizód mind közül!

A történet a filmek második és harmadik epizódjai között játszódik, azaz miközben a köztársaság és a szeparatisták halomra öldösik egymást, a sithek a háttérben szövögetik gonosz terveiket a jedik ellen. Persze a LEGO Star Wars III valószínűleg pont ezt a borongós hangulatot nem fogja visszaadni, azonban a humor és a megszokott LEGO-játékélmény már jó előre borítékolható.

A harmadik részben több újítás is várja a rajongókat: hatalmas főellenfelekkel nézhetünk szembe, óriási - akár több százfős - földi csatáknak lehetünk a részesei, és a jedik is kapnak új képességeket - a most érkezett fejlesztői videonaplóban ezekről az újdonságokról beszélnek a Traveller's Tales munkatársai, a háttérben pedig mozgásban is szemügyre vehetjük a játékot.

A LEGO Star Wars III Európában február 18-án jelenik meg PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re, DS-re és PSP-re.

20.
20.
gaborbalu
itt azért hiányzik valami ami az előző 2+1 ben megvolt. méghozzá, hogy azok akerekterek amelyek mindegyik részben szerepelnek ne legyenek különbözőek a másik rész karakterétől.

De lehet itt ez most előny lehet, mondjuk nekem így kicsit teccetősebbek a karakterek. Persze ez azért is van me a sorozatra hajaz.
19.
19.
bsg09
Vajon a TFU-t mikor dolgozzák át legóvá?
16.
16.
givi6
emlékszem amikor haverommal toltuk kettőben a sw lego 2-t :)
kiváncsi vok mi lesz 3 ba !
15.
15.
FlyrG
#13: Nem tetszik, ne olvasd el? Ha nem olvassa el honnan tudja, hogy tetszeni fog e neki?

Amúgy meg szerintem semmi baj a lego játékokkal. Az ember újra gyerek lehet ameddig játszik vele.

Az igaz, hogy kezdik túlzásba vinni a Lego SW-t, de szerintem ez egy tökéletes lezárása lenne a dolognak. =)
11.
11.
shane27
előbb utóbb a tfu-t is feldolgozzák :D
milyen kemény lenne Starkiller lego figuraként
10.
10.
5T3V3N
Ez már télleg kicsit sok lesz a SW-ból legóra....:S
Egy MARVEL cuccot viszont összehozhatnának srácok..:D
8.
8.
Folti90
Nem vagyok 5 éves, de csípem a lego játékokat: De ez már rókabőr és nem is az első!!! Harry Potter, Indi, SW, alig várom a Hannah Montana részt:)
4.
4.
Garfartix
Hát ez a Clone Wars téma nem túlzottam tetszik, szerintem a Thrawn admirális trilógiát ( C'boath trilógia- 7-8-9. rész) kellett volna megcsinálni. Vagy olyan időkben, ahol a KotOR is játszódik.
2.
2.
Kerik
Nem tom mi bajod vele én nem vagyok már annyi idős hogy LEGO játékokkal játszak de ez kivétel ez visszaadja az ember gyerekkorát.Ráadásul jo kikapcsolódás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...