Gamekapocs Reloaded

Link másolása
Hosszas várakozás előzte meg a Gamekapocs, hőn szeretett honlapunk új dizájnjának eljövetelét. Igaz, már a hajamat is befontam az idegtől, de remélem megérte!

Hosszas várakozás előzte meg a Gamekapocs, hőn szeretett honlapunk új dizájnjának eljövetelét. Igaz, már a hajamat is befontam az idegtől, de remélem megérte!

A mostani külsőt a kompakt szóval jellemezném, ami a Tömör Gyönyör munkanevet kapta. Ez köszönhető annak, hogy méretileg jóval rövidebb lett a lap, kevesebb cikknek lett hely, viszont a hírek már lényegesen fontosabb poziciót töltenek be ezúttal, mint eddig.

Szeretném MINDENKI FIGYELMÉT FELHÍVNI, hogy az oldal NEM TELJES, azaz NINCS MÉG KÉSZEN! Folyamatosan tesszük fel a fejlesztéseket és átalakításokat, de mindehhez idő kell, így kérem, mindenki legyen kicsit türelmes az oldallal. Ha nem is szuperál még 100 százalékosan, azért mi azon dolgozunk!!!!

Remélem meg lesztek elégedva az új Gamekapocs dizájnnal és ha az égiek is úgy akarják, remélem elértük a végleges kinézetet!!!!! :)

8.
8.
Ca$h
Csak dicserni tudom az uj G.K.-t emberek... egy ilyen oldalnak meg jobban esik cikkeket irni, mint idaig... Csak igy tovabb sracok!



helloszabi: mar uton vannak az ostoros lanyok, hogy gyorsabban menjen az a munka... ;)
7.
7.
Myko Alto
Gyerekek! 5 Cikknek és 3 Cooltúrának van kint hely! Ez több, mint elég jelenleg és a későbbiekben is szerintem!

Egyébként az oldal iszonyat jól néz ki, de nem végleges. Fejlesztés alatt áll!
6.
6.
Shifty
Ehhh ki beszélt itt erről Mike???Senki...a cikkek így is kitűnően látszanak az meg márcsak a cikkirókon múlik hogy mien gyakran kerül ki oda friss cikk
5.
5.
MikeReem
Szerintem is kiraly lett. Azt pedig kulon jonak tartom, hogy a hirek nagyobb szerepet kaptak, mert a regi oldalon nem voltak annyira szembetunoek az elsore idelatogatoknak. A cikkeket viszont nem kene nagyon hatterbe szoritani.
4.
4.
fojesz
Ilyet NEM mondanék soha...:)
3.
3.
Shifty
Merted volna azt mondani hogy NEM:)
2.
2.
fojesz
1.
1.
Shifty
Baba lett apóca, igaz én már jópárszor láttam:)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...