Ewokokat irthatunk a Force Unleashed II DLC-ben

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 18.
  • Letöltés
Link másolása
Bár a Star Wars: The Force Unleashed második része nem volt olyan meggyőző, mint az eredeti játék, a LucasArts nem hagyja letölthető kiegészítők nélkül a folytatást sem. Az egyik fejlesztő elárult néhány érdekességet az IGN-nek az első DLC-ről, ők szállították az első látnivalókat is belőle.

Ha nem értetted, hogy mit keresnek a Gumimacik a Jedi visszatérben, akkor az év végén megoldódhat a problémád: DLC-vel bővül a Star Wars: The Force Unleashed II, amely az Endoron fog játszódni, s bizony az ewokokkal is összeakaszthatjuk majd a bajuszt, árulta el az IGN-nek a játék producere, Gio Corsi.

Mint kiderült, az új kiegészítő alternatív idősíkon játszódik, azaz a DLC-ből az fog kiderülni, hogy mi történne akkor, ha Starkiller is ott van az erdővel borított hold emlékezetes csatáján. Ha emlékszünk, az első részhez megjelent Hoth-kiegészítő is hasonló megközelítéssel elevenítette fel a Birodalom visszavág jeges ütközetét: a fejlesztők "végtelen sztorivonalnak" nevezik ezt a módszer, amely elmondásuk szerint sokkal több szabadságot biztost nekik, s akár további kiegészítő elkészítését lehetővé teszi.

Az Endoron játszódó kiegészítő az év végén jelenik meg, a küldetés-orientált DLC-n kívül újabb ruhacsomagok is várhatók természetesen.

8.
8.
Mortis
Istenem...Még tovább csúfolják a Star Wars univerzumot. Mi lesz a következő? Kiderül, hogy Stalkiller Luke apja? X) XD
7.
7.
christopher24
#6: honnan töltötted le?
esetleg tudsz adni linket?
6.
6.
mdr88
#3: hát én letöltöttem de az endor, meg az evok írtás nem volt benne :S
4.
4.
petimanus
Inkább fejeznék be azt a negyedkész történetet...Azt hittem azért ilyen rövid, szar és befejezetlen a történet, mert DLC-kkel fogják bővítgetni... -.-"
3.
3.
Nomad010
#1: benne van! Lelehet tölteni valami programot amivel elő lehet hívni ezeket a plusz dolgokat. Tehát ez tényleg pofátlanság
2.
2.
Kocsis92
érdekes megközelítés. hosszúság szempontjábol benne kéne lennie mindenképp, de történetvezetés szempontjából ez már csak a sötét oldalhoz tartozik. azt fogják csinálni mint az egynél. a dlc-k a sötét oldalhoz tartoznak majd, az új rész a világoshoz.
1.
1.
Emberke77
Ennek minimum benne kellett volna lennie az eredeti játékban... pofátlanság pénzt elkérni érne!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...