Megszűnnek a Halo Wars közösségi szolgáltatásai

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 22.
  • Hír
Link másolása
Rossz hírre ébredhettek a fanatikus Halo Wars rajongói. Hiába számít a cím a konzol legkelendőbb valósidejű stratégiájának, a Microsoft elhintette, hogy december 15-től elveszti számos közösségi szolgáltatását a Halowars.com. Aki a ranglistán való feljebbjutást tűzte ki célul, az rosszul jár.

A következő hónapban a Halo Wars megkapja sorban az ötödik frissítését, ám ezzel nem olyan javakhoz jutnak a játékosok, mint az szerették volna. "Sajnos ez nem tartalmaz olyan javításokat, amit a legtöbbünk fel szeretne telepíteni" - szól a hivatalos bejelentés. December 15-én, eltekintve pár, átvezető jeleneteket érintő fixtől, a patch olyan változtatásokat hoz, mely eltörli a ranglistát és a játékosok statisztikáinak követését. A fejlesztők azonban megnyugtatnak mindenkit, a Halo Wars multiplayer módja még effajta háttértámogatás és a Halowars.com nélkül is tökéletesen működik majd.

Alig több mint másfél évvel a játék megjelenése után egyelőre nem tisztázott, hogy miért volt erre szükség, szerintünk a logikus verzió az, hogy hiába kelt el belőle csaknem másfél millió példány, az online közösség mégsem akkora, mint azt a Microsoft szerette volna. A Halowars.com fórumozói ezentúl a régi helyükön nem tudnak majd diskurálni egymással, de nem vesznek el, hiszen átköltöznek majd a Halo Waypoints fórumára. Aki eddig nem tette volna, vesse be magát még utoljára a küzdelmekbe, hogy patinánsabban fessen a tabellán, mert december 15-től az eredményei mit sem érnek majd.

2.
2.
ilor14
7 vesztett csatám volt nekem oly mindegy xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...