The Matrix Online képek

  • Írta: Shifty
  • 2005. február 8.
  • Képek
Link másolása
1999-ben a Wachowski testvérek valami igazán újjal álltak elő és valami igazán újat is alkottak, melyet manapság Mátrixnak hívunk.

A film hatalmas sikert aratott a mozivásznon, így érthető hogy játékipar is felfigyelt rá...

Játék ugyan már készült a film alapján, mely akkor az Enter the Matrix címet kapta és a Shiny Entertainment csapata hegesztette, ami aztán végülis csúfos bukás lett.

Most a Monolith és az EON Entertainment csapata vállalkozott egy igen csak komoly melóra, melynek keretében egy online RPG-t készítenek, ami a Matrix világában játszódik. Sajnos mostanában nem nagyon látnak el minekt infóval, viszont az tudjuk, hogy a történet a Matrix:Revolutions mozi történetét folytatja így talán a nyitva hagyott kérdésekre, majd csak a játék során kapunk választ. Azt is tudni véljük, hogy csak 2005 második picai negyedévében kerül a boltokba a game, ami talán érthető is, hiszen addig valószínüleg csillapodnak a kedélyek a World of Warcraft körül.

Most újabb képek láttak napvilágot, melyek igencsak szemet gyönyörködtetőek, így javaslom, hogy vessetek egy pillantást mindegyikre!

7.
7.
fojesz
Nem is tudom... Engem már maga a Mátrix se hoz lázba... Az első rész tetszett, de a többi már nem. Nem vagyok nagy mátrixos így valszeg nem fogom kipróbálni, mint ahogy az Enter the Matrixot sem próbáltam ki...
6.
6.
InGen
Ti nem tudom mit láttok, de ez a játék bizony szép.



De engem sem hoz lázba, annak ellenére hogy nálam nagyobb Matrix Fan nem sok van ezen a fórumon. Valszeg a WoW túl durván jóra sikerült.
5.
5.
BeX
Eléggé sz-rnak tűnik szerintem nagy bukás lesz!
4.
4.
heno
Hát, nem tom, nem egy étvágygerjesztő az biztos...:)
3.
3.
Myko Alto
Ráadásul eléggé csúnya is a kicsike....
1.
1.
Myko Alto
Ez a játék csak engem nem hoz lázba?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...