Battlefield 2 megjelenés júniusban?

  • Írta: Shifty
  • 2005. február 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts a Battlefield sorozattal egy új fajta stílust indított el, mely odáig fajult sajnos, hogy tömeg cikké vált...

... és már minden témát feldolgozva kívánnak újabb és újabb részeket készíteni.

Nos, amit a kis előzetesben írtam, azt valóban így is gondolom. Véleményem szerint az első Battlefield részeket követően, melyek a második világháború helyszíneit és csatáit jeleníteték meg otthoni PC-ken, semmi újdonságot nem tudtak felmutatni a srácok. Elkészült ugye a Vietnam, de lényegében csak a helyszín változott új dolgot sajnos nem mutatott a játék.

Így hát fanyalogva fogadtam a hírt a Battlefield 2-ről, de aztán a médiaanyagok megváltoztatták a véleményem és azt kell mondjam végre a régi Battlefield érzés kerített hatalmába.

A Battlefield 2-ben a modern kor fegyveri, helyszínei kaptak főszerepet, melyet egy igazán impozáns grafikával spékelnek meg a készítők. Az eddigi képek, videók mindazt bizonyítják, hogy nagyon jó úton haladnak az alkotók és ha minden igaz, hamarosan mi magunk is részesei lehetünk a 21.századi csatározásoknak. A most felröppent hír szerint június 24-én kerülhet a boltokba a drága. Hogy ebből mi lesz még nem tudni, de a remény hal meg utoljára...

5.
5.
fojesz
Szerintem a battlefront megunható volt ezért nem szerettem, mint a '42-t. De tényleg jó játék volt az is!
4.
4.
Myko Alto
Kiváncsi leszek rá! NEkem egyik sem jött, csak a Star Wars-os adoptáció! Lehet ennek nagyobb sikere lesz nálam...
3.
3.
fojesz
Én csak az 1942-t szerettem, és már a Vietnam nem is kellett... Nagyon szép és jó viedók jelentek már meg, így érdekel... Ha übereli az első részt akkor pedig ez istencsászár gáma lesz!
2.
2.
Shifty
Franc se tudja, de tény hogy nagyon jó lesz!
1.
1.
heno
Én már nagyon várom a játékot, remélem ez volt az utolsó halasztás...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...