2K Games felhozatal

  • Írta: Daks
  • 2005. február 10.
  • Hír
Link másolása
Egyszerre 3 új játékon is dolgozik a Take 2 egyik leányvállalata, a 2K Games. A frissen alakult céget nem kis feladatokkal bízták meg...

Három igazán izmos játékon is dolgoznak a srácok, melyek mindegyike 2005. végén, 2006. elején fog debütálni, természetesen PC-re és NextGen-re. Lásssuk a listát:

Conflict: Global Terror - a 2,5 millió példányban értékesített Conflict sorozat legújabb része, mely a Desert Storm-hoz hasonlóan ismét a 21. századi hadszíntérre kalauzol minket. Jó amerikai szokáshoz híven ismét a terrorizmus és a Közel-Kelet van a középpontban, ám a helyszínek már nem lesznek annyira unalmasak, hiszen a világ több nagyvárosában kell terroristaelhárító feladatokat végrehajtanunk.

Carmageddon - Régi kedvencem, a Carmageddon is visszatér, természetesen a mai igényeknek megfelelő köntösbe öltöztetve. A gammát minden eddiginél zúzósabbra igérik a felesztők. Megjelenés: 2005. vége.

Reservior dogs - Quentin Tarantino Kutyaszorítóban című, 92-ben debütált filmje alapján készült akciójáték lesz. A történet középpontjában egy gyémánt tolvaj banda áll, akik közé egy besúgó épült be, hogy leleplezze a csapatot. Ezt egyelőre még nem tudni, hogy a jó, vagy esetleg a rössz fiúk oldalán állunk-e majd. A gamma valamikor 2006-ban jön.

Mind három játékot az SCi Games a Take2-val karöltve fogja piacra dobni. A gammák hivatalos bejelentése még nem történt meg, így konkrét infóval vagy képpel egyikről se tudunk szolgálni.

9.
9.
fojesz
8.
8.
Myko Alto
Végülis igazad van Fojesz ecsém! Agyatlankodásra tökéletes... olyan kis töltelék játékok az igazi nagyok között!
7.
7.
fojesz
Nos igen, a Carmageddonnnak tényleg semmi értelme nincs, akárcsak a House of the Dead-nek... De attól még jó velük játszani... :D
6.
6.
Myko Alto
A Carmageddont eddig is értelmetlen játéknak tartottam, nem hiszem hogy megváltozna róla a véleményem... A Kutyaszorítóban c. játékot meg egyenklőre el sem tudom képzelni....
5.
5.
fojesz
lehet az, ez csak egy magánvélemény volt :)
4.
4.
Daks
conflicton nem tudom mit zabal a nep, sztm nagyon fosi
3.
3.
fojesz
Én leginkább a carma-t várom, de remélem a conflict is jó lesz... (a desert storm egész jó volt)
2.
2.
Shifty
A Kutyaszorítóban című filmet tegnap láttam és remélem jó kis gammát csinálnak belőle
1.
1.
Daks
remelem az uj carmageddont nem sceszik el... a tdr 2000 eleg gyengecske lett
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...