Hamarosan elindul a Nadirim zárt bétája

  • Írta: MikeReem
  • 2010. november 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Hamarosan indul a a Digital Reality által fejlesztett és a Twisted Tribe által üzemeltetett Nadirim zárt béta tesztje. A Nadirim egy böngészőben játszható ingyenes, úgynevezett F2P MMORPG lesz, melyben a játékos az ezeregyéjszaka meséi arab mitológiai világában teheti próbára magát.

A játékban lehetőségünk lesz küzdelmeket vívni a gépi ellenfelekkel, de más játékostársainkkal is hasonlóan más - nem böngészős - MMORPG-hez. Mindezt csodálatos és egyedi zenei kísérettel, kézzel festett grafikával megtámogatva. A készülő anyagról eddig három hivatalos ízelítő látott napvilágot. Az első trailer után megismerhettük a designerek által megálmodott játékvilágot, majd a nemrégiben bemutatott videóban a grafikusok munkájába tekinthettünk be. A zárt bétára még lehet jelentkezni a www.nadirim.com weboldalon, sőt aki ismerőseinek is ajánlja a játékot, az egyedi nyereményekkel is gazdagodhat!

6.
6.
wildláma
egyébként nem rossz, böngészős mmo-hoz képest meg főleg nem rossz
5.
5.
wildláma
miért beszél mindenki a cigiről?
4.
4.
Raziel88
#1: A 2D-nél gondolj a Diablo 2-re. Az is az volt. (Sőt az 1 is.)
2.
2.
Mathia$
Nadirim - héber szó, többes számban. jelentése: ritkák.
1.
1.
hunlord
Érdekesnek tűnik. A concept art-ok meseszépek és ötletesek, a 2D-s megvalósítás viszont elsőre furcsa, ami nem jelenti azt, hogy nem lehet jól megcsinálni. Ha a játékmenet változatos lesz, akkor nem csak a bétára jelentkezek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...